A két évvel ezelőtti állapotokhoz képest 21-ről 26 százalékra nőtt azok száma, akik jónak ítélik Magyarország helyzetét.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
A fiatal még tapasztalatlan,becsapható.Könnyen elhiszi a hazug propagandát.A fidesz erre épít.tőlűk nem vette el a nyugdíjukat mert nem tartoznak a közé a 3 millió ember közé akiket a fidesz lerabolt! A nyugdíjasok már többször is elszenvedtek a fidesztől rablást,fenyegetést,megalázást.Ez a 2,7 milliós tömeg nem felejt!
Nakimaga
A kérdés feltevése közben meg 40-50 % fiatal külföldre indult tanulni vagy dolgozni!
Ennyit a statisztikáról !:)))
a.a
Szerintem pont a fiatalokat (15-29 évesek) nem lehet becsapni! Nagyon is tisztában vannak azzal, mi folyik körülöttük (ellenük). Optimistábban látják a jövõjüket - de nem itthon! (sajnos!).
A Tündik bündije
Ez így jól hangzik, de az optimista jövőképet illetően néha nem árt az okok mögé is nézni.
Pár napja beszélgettem egy lánnyal, aki éppen fele annyi idős (18 éves), mint én. Ő is jogi pályára szeretne menni, és mivel ismerem már egy ideje, ezért eljött hozzám. A beszélgetés egyik sarkalatos pontja így hangzott:
Én: - Bízol benne, hogy lesz jövőd ezen a pályán?
Ő: - Igen. Jövőre érettségizek, aztán egyetem, és ha mindent jól csinálok meg jól tanulok, akkor jól fogok keresni, és lesz egzisztenciám is.
Én: - Nagyon optimista vagy.
Ő: - Hát főleg, hogy külföldi egyetemre megyek, és ott is akarok majd dolgozni, mert ott vannak lehetőségek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.