1,3 millió forintos közpénzből épült az a mellékhelyiség, ahova Papcsák Ferenc visszavonulhat, ha úgy alakul. Ezzel foglalkozott a csütörtöki Blikk.

A zuglói polgármesternek nem kell sokat fáradnia, hiszen az elegáns szállodák illemhelyeihez mérhető helyiség egyenesen a volt elszámoltatási kormánybiztos irodájából nyílik.

A mellékhelyiség már az év elején elkészült, de Papcsákot, a jegyzőt és legszűkebb környezetüket leszámítva eddig senki sem láthatta belülről, a folyosóra nyíló ajtót ugyanis kulccsal zárják, és a félreértések elkerülése végett egy „Nem bejárat!" feliratú táblát is kifüggesztettek - írja a Blikk.

- A helyiséget nem kizárólag a polgármester használja, hanem a folyosó ezen oldalán dolgozók is, például a kabinetvezető, az egyik alpolgármester, a sajtóosztály munkatársai, valamint asszisztensek, titkárnők - sorolta Tomay Judit önkormányzati sajtóreferens.

A dolgozók mosdója nagyjából öt méterre van a polgármester ajtajától, és ez eddig Papcsák minden elődjének megfelelt - reagált Várnai László zuglói LMP-s képviselő.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Apám már olcsóbb budiba nem tud kakálni?
Igaz az a közmondás " A szar felkerül a polcra elfelejtette honnan jött"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Brother Louie: szerintem értetted te az iróniát a mondatból...
Persze, hogy szívja az is aki nem az ilyen hólyagokra szavazott, ezért szoktam én megköszönni mutyiszra szavazott ismerőseimnek azt a 2010-es x-et.
És az a szomorú az egészben, hogy sokan vannak, akik amúgy nem politizálnak - csak négy évente-, nem is olvasnak híreket, nem nagyon néznek híradót a kereskedelmin kívül, csak azt látják, hogy sokan vannak, így ők is a többséghez akarnak tartozni.
bakegya
A színharmónia tökéletes,meleg,barna...
mert
Nem azért mondom, de a zuhanyzó minek? Kinek? Mikor?
Dr. Felipe
A trónterem ahova még papzsák király is gyalog jár.
bundi
szenátorasszonynak fürdő, papcsák úrnak trónterem, a királynak stadion...
és még hány dolog van ami nem derült ki?
Kaya Ibrahim
Papcsák mögül is nemsokára kifarol orbán és akkor
rá is meglesz a nemzetközi kilövési engedély ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.