Újabb részletek derültek ki Lukács Tamás botrányos szerdai parlamenti beszédéből. A KDNP-s képviselőről eddig csak azt tudtuk, hogy szerinte a hajléktalanság a liberaliuzmus hibája. Most viszont a Magyarinfo blog meghallgatta a felszólalás második felét, amiből még meredekebb dolgok derültek ki. Lukács szerint a hajléktalanság konkrétan a nők hibája. A beszédből kiderül, Lukácsnak az a rögeszméje, hogy a családon belüli erőszak liberális szabályozása minden gond okozója. Szerinte a nők szabadon kirugdoshatják urukat-parancsolójukat az utcára, aztán meg a társadalom csodálkozik, hogy a hajléktalanszállókon annyi a férfi. Bátorkodtam elmenni egy hajléktalanszállóba, ahol 10 férfi közül 8-nak a története úgy kezdődött, hogy amikor elváltam. Ezért senki nem felelős?Tette fel a költői kérdést Lukács.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Aranyoskám !
Téged valószínűleg a falra kentek és Nap keltett ki
mert a legnagyobb valószínűséggel anyád az nincs !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Én azt gondoltam, hogy csak a Semjén főfő debil, de már látom, hogy ő csak azok vezére.
Mi a nyavalya történt ezekkel? A férfiak mind támogatták őket és a nők kiüldözik szegényeket?
Elképesztő az ember mennyi hülyeséget képes mondani, de minden képzeletet felül múlnak ezek e tisztelt KDMP-s "honatyák". De ha már így gondolják, én mint NŐ kívánom, hogy legyenek mindannyian és minél előbb hajléktalanok.
kukac50
Ha nem tudják a politikusok megoldani a hajléktalanokkal kapcsolatos problémákat akkor keresnek bűnbakot,most a Nők vannak porondon. Én nagyban politikai, gazdasági problémát látok hibásnak ebben az esetben. Ha lennének munkahelyek, elfogadható megélhetéshez elegendő fizetéssel,akkor mehetne e férj egy albérletbe és élhetne elfogadható életet. A közmunkabér nem elegendő albérletre és a rezsire,de akkor még kaja nincs vásárolva. Ezeket a problémákat látom nem csak a Nők a hibásak.,Kettőn múlik a válás.
Mobil123
"urukat-parancsolójukat " - Agyatlan bunkó f@szfejű bárgyú pöcs!! Menj vissza oad ahonnan jöttél!! Hibbant!!
kkalman
Ez a Lukács egy idióta. Nem nagyon, csak annyira, mint párttársai, meg természetesen az anyapártjuk tagjai. Nem tudnak meglenni ellenég nélkül. 2010 óta volt már ellenség a rendvédelem, a rokkantak, a nyugdíjasok, a pedagógusok, az EU, az IMF, és még ki tudja ki. Belebetegednének ha nem lenne ellenség, de az is lehet, hogy az állandó ellenségkeresés már a betegség jele.
Most a nők vannak "terítéken". Ők az okozói a hajléktalanságnak. Ez annyira ócska vicc, hogy már nevetni sem lehet rajta.
A hajléktalanok jelentős része erősen antiszociális egyén, aki maga mellett, főleg maga fölött senkit nem tűr meg. Nem csoda, ha kitelt a becsületük otthon, munkahelyen, és odajutottak, ahol vannak. Nekik nem lenne elég egy normális munkahely, normális fizetéssel, egy albérlet, nekik több kell. Velük szakembernek kellene foglalkozni, hogy visszavezesse őket a közösségi életbe, ahol vannak alá, fölé és mellérendelt viszonyok, amiket meg kell tanulniuk.
És, hogy a nők az okozói a hajléktalanságnak?
Ahogy egy párkapcsolat létrejöttéhez is két ember szükséges, annak megromlásához, végül a szakításhoz, váláshoz is kell két ember. Nem lehet a hajléktalanságot csak az egyik fél nyakába varrni, hogy ő az okozója.
Lukács Tamás mielőtt ilyen baromságot mond jó lenne, ha felemelné a nagy keresztényi seggét az íróasztal mellől, és elmenne egy kicsit körülnézni a nagyvilágba. De nem a Rózsadombra, hanem le a mélybe, ahol azok a dolgok történnek, amiről éppen beszélni szeretne.
crow0131
Röviden: amikor az "újkeresztény" álszent nyilatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.