Lukács Tamás kormánypárti honatya szerint, a nők tehetnek a hajléktalanságról és a családon belüli erőszak törvényi tényállása. Ha elsiklunk afelett a tény felett, hogy ez a törvényi tényállás pár hónapos, így biztosan nem felelhet a hajléktalanságért, egyszerű képet kapunk. A gonosz liberálisok belenyúlnak a család szentségébe, kiemelik a férfit ha veri a felességét, és ezzel generálják a hajléktalanságot! Micsoda baromság. Érdekes módon Lukács a női hajléktalanokról nem beszél.

A Kettős Mérce blog jegyzete >>>

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
Szegény Lukács-anyuka! Annak idején gyereket várt és ez a lény jött helyette! Erről ki tehet?
Dr plágium
Marha! Azt is megkérdezte, hogy miért váltak el? Verte az asszonyt, a gyereket, elitta a fizetését, kurvázott...
hallgatag
Na megint egy seggnyaló politikus felébredt, és beleböfögött...
rosalinda57
Ha a hajléktalanság bűn, akkor én előírnám a törvényben, hogy aki ennek előidézője azt marasztalják el, mégpedig mielőbb - életveszélyt okozó veszélyeztetés miatt.
Arra a sok ezer rokkant nyugdíjasra gondolok, akik azért váltak hajléktalanokká, mert kormány elvette tőlük a megélhetési forrásukat, a rokkant nyugdíjukat, holott jogosultságot szereztek a szolgálati idejükkel még az öregségi nyugdíjra is. A csalás, a korrupció folytán váltak hajléktalanokká. Életük lett veszélyeztetve a hajléktalanság és az ellátás megszüntetése miatt, sokan váltak öngyilkossá ( pl, vidéki városban felgyújtotta magát egy egyedül élő rokkant nyugdíjas, mert a Nyugdíjbiztosító szabályokat áthágva elvette az illető ellátását.) A törvény vagy rendelet bevezetésével az önkormányzatoknak pedig előírnám, hogy senkit nem hagyhatnak az utcán, ezeknek az embereknek a kormány hibája miatt lakhatást ( nem tömegszálláson ! ) kellene biztosítani ja és ellenőrizném, hogy nem-e sógor, koma kapta meg az elhelyezést. Amíg az emberek éheznek, addig felfüggeszteném az összes stadion építését és kenyeret és munkát adnék az embereknek és nem szajkóznám, hogy mennyi új munkahely létesült, holott majdnem jóval több meg is szűnt.
rosalinda57
Ez a Lukács kormánypárti képviselő lehet, hogy lelenc és még az édesanyját sem ismerte ?
Ha nem az, akkor szégyellje magát és minden nő rúgjon az ilyen emberbe ( féregbe ) jó nagyot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.