Az állítólagos „koronatanú” szerint Kósa Lajoshoz 2006 nyarán eljutott az őszödi beszéd. Kósa Lajos közleményben reagált Szabó Bálint szavaira. Ebben azt írja: az őszödi kormányüdülő kéményébe Szijjártó Péter engedett le, egy harminc méter hosszú, 5-ös narancssárga színű mászókötéllel, az ominózus 2006 tavaszi napon. Kezemben egy MK27-es táskamagnetofon volt, hozzá csatlakoztatva egy BEAG gyártmányú mikrofon. Gyurcsány Ferenc beszédét így vettük fel, a magnóban található Polimer 90 perces kazettára, amin korábban a Karel Gott, Udo Jürgens és Korda György „Egy péntek éj Szent Ferencen” című koncertjének kalózfelvétele volt található. Kósa Lajos így folytatja a történet leírását: a felvétel elkészülte után még a tetőn visszahallgatva a hanganyagot, azt tapasztaltuk, hogy sajnos néhány helyen Gyurcsány Ferenc hangja helyett Karel Gott volt hallható, ezeket a helyeket a szintén a tetőn tartózkodó, akkori Fidesz-szóvivő, Cser-Palkovics András eltorzított hangjával pótoltuk. Lelopózván a...

Forrás: dehir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Persze már, szerintem december 6-án akart ő kéményből leereszkedni.:-)
KERKA
Lajos, nálam is lehet kéményt kotorni, kifizetem a rezsicsökkentett díjat érte. Amilyen behemót vagy, egy óra alatt kikotrod:))
Nyuszicsibe
@joopapa: "Egyszer volt egy kemence, belebújt a kis Bence... " de ezt a két debilt is jól elverhette volna az anyjuk !!
csikknorisz
Az még oké, hogy amcsi Mikulást játszik, na de 2006-ban MK27-es eccájggal kémkedni? Hát az nem fér bele egy zokniba a kandalló felett, Lajos! :)
Csodapók
@KERKA: Beszorul, oszt szagolhatod egy életen át,
mert ki az a hülye, aki kiszabadítaná?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.