Az eddigi megoldás nem működött, új elképzelések kellenek az önkormányzati adósságkonszolidáció befejezéséhez - mondta Kósa Lajos. A Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke szerint novemberig - a költségvetési...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@nemkati: De nem ők adósították el az országot ugye ?
Hanem az emútnyócév !
coyote3
Intelligencia Lajos megmenti önmagát? Nem értem azzal miért nem kérkedik, hogy a felelőtlen döntései miatt mennyi kárt okozott.
sheriff
a civis bunkó,riportert megmentő elve:"te haver,nem dugunk egyet?"
nemkati
@nyanya001: Igen, az elmútnyócév, ami alatt a fideszes önkormányzatok zsákszámra vették fel a hiteleket és adósították el magukat és az országot. És most itt is a bankok szálljanak be az adósságkonszolidációba, amikor már egyre több gondolkodik azon, hogy elhúz innen. Na de majd a Fidesz megmutatja, hogy bankok nélkül is van élet. :)
(azaz... öööö... azért egy kis saját bankocska, vagy párszáz takarékszövetkezet, az nem árt ha van, főleg a saját kezükben)
Brother Louie
'A ciklus fő feladata az adósságkonszolidáció volt (állami, önkormányzati, lakossági) - mondta Kósa Lajos'

Állami...:

2010 kormányváltás, 19 350 milliárd forint Államadósság
2013 július: 25 474 milliárd forint Államadósság

Ebben mi a konszolidáció? Hogy nem 2-3-4 %-os IMF hitelből él az ország hanem 6-7-9 %-os kinai, orosz, indiai, közel-keleti piacokon eladott Államkötévnyekből?

Önkormányzatok:

1000 milliárd forint adósságátvállalás közöttük olyan FIDESZ vezette önkormányzatok mint Sopron (a leggazdagabb magyar város), Debrecen és a többi a magunk 30-40-60 milliárdos meggondolatlan költekezéseivel. A maradékot most meg leszarják.

Lakossági:

A mai napig semmilyen kézzelfogható segítség nem értkezett, három és fél évvel a FIDESZ hatalomra kerülése óta. Semmi. Még mindig csak ötletelnek és tologatják a felelősséget

Kivéve persze, az ilyen Selmeczi meg Rogán féle kullancsokat akik a 30-60 milliós deviza alapú lakáshiteleiket lenullázták a havi 1 000 000 bevételükből (alapfizetés, költségtérítés, pótlélok és a többi) mert saját magunknak teremtettek olyan jogi hátteret amivel megtehették.

'A ciklus fő feladata az adósságkonszolidáció volt' de eddig egy lépés sem tettek.
Brother Louie
@nyanya001: Kósa 2004-óta áll Debrecen élén. Úgy nagyon könnyű vezetni egy várostha tudom: elbaszok valamit akkor az Állam a seggem alá nyúl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.