A Fidesz szerint a szocialisták semmit sem változtak, ma is a "mohó multikat" sújtó különadók miatt aggódnak, de a családokat segítő rezsicsökkentést támadják. A bukott baloldallal szemben a Fidesz kitart a rezsicsökkentés folytatása mellett, sőt, további szolgáltatások árának csökkentésén is dolgozik - hangsúlyozza a Fidesz. Mint írják, a gáz, az áram, a távhő árának további 11,1 százalékos csökkentésével az eddigi 100 ezer forinton túl további havi 3-4 ezer forintos megtakarítást biztosítanak a családoknak. Emellett januártól a kiskeresetű szülők adója tovább csökken, a legalacsonyabb jövedelmű 110 ezer családnak gyakorlatilag a zsebében marad a bruttó jövedelme. Egy 100 ezer forintot kereső, két gyermeket nevelő családnak havonta 4 ezer forinttal, egy átlagbért kereső három gyermeket nevelő családnak pedig további 39 ezer forinttal több pénzt marad a zsebében.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
Esetemben az egynegyedét sem,
ezzel szemben Qrvára megemelkedett az élelmiszer ára!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csodapók: A jelenlegi helyzetben már az 50 évesek sem tudnak elhelyezkedni, ezért bőven éhen halnak, mire elérnék a nyugdíjas kort. Maradnának a politikusok, egy -két jogász, orvos, meg a gazdagok.
Lehet, hogy ez a cél?
kkalman
Osztok, szorzok, de nekem nem jön ki a 100 ezres rezsicsökkentés. Nagyon meg kell erőltetni magamat, hogy akár a negyedét össze tudjam hozni.
Igaz, nincs, nemhogy fűtött, de semmilyen úszómedencém, pedig rehabilitációs célból nem ártana naponként úsznom. A fűtést is, mert nincs bevezetve a gáz fával kell megoldanom. Ezzel tudom a legnagyobb rezsicsökkentést elérni. A kert végében több évre elegendő akác és bodza, meg egyéb fa nő, ami mindegyik a kazánban végzi.
Ez a rezsicsökkentés nem más, mint parasztvakítás, miközben az egyenlő teherviselésbe a kisember belerokkan.
JAJMÁR
@Csodapók: Addig is, én alszom egyet. Jó éjt. Sziasztok :)
Csodapók
@JAJMÁR: Igen, a cél az, hogy a jelenlegi milliárdosok pár tízezren,
meg a cselédek, jobbágyok pár százezren, meg akik előteremtik a javakat
szintén néhány százezren, meg a többiek...a földönfutók, koldusok, rabszolgák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.