A szakértők megállapítása alapján tíz kilométerre volt a megjelölt helyszíntől az a védett tanú, aki állításai szerint látta, amint Eva V.-R. megpróbálja leszorítani az útról későbbi áldozatai autóját az M3-ason tavaly augusztus 21-én. Bár a 36 éves szlovák milliárdos ellen megdőlni látszik a közúti veszélyeztetés vádja, a több ember halálát okozó ittas járművezetéssel is vádolt nő szénája nem áll jól. Különösen miután az áldozatai családját képviselő dr. Hantos Ádám komoly kételyeket támasztott Eva V.-R. védekezésével szemben, amelyben állította: nem a baleset előtt, utána ivott alkoholt – ijedtében. Az ügyvéd rámutatott: a kocsiban talált vodkás üvegen a kupakot lefóliázzák, így ha az bontatlan volt a baleset idején, az asszony aligha nyithatta ki néhány másodperc alatt a feje tetején álló BMW-ben. Az sem segít a vádlotton, hogy – bár ő nem kezdeményezett hívást – a baleset előtti percekben folyamatosan csöngött a mobilja, ami magyarázhatja, miért nem vette észre az előtte közlekedő...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ahogy Hofi Géza mondta :
" - Pénzért mindent!
- Pénzért?!? Ne hülyéskedj, én is!
Sz_pok, nyalok, gombot varrok!"
Valahogy így van evvel az igazságtól független nemzeti bíróság is, meg aztán már Dávid Ibolya óta tudjuk, hogy Magyarországon "jogszolgáltatás" van!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Szerintem nem fogja megúszni,legalábbis remélem.
kiskutyauto
Miért védett a tanu??? Ez most maffia-per???
DR Eric CARTMEN
Baltás 2. rész. ? Gondolom, ha nem egy ilyen széngazdag liba lenne, nem lenne ilyen gond. Apuka-anyuka vesz KINCSTÁRJEGYET, miegymást és már megy is haza, mint a baltás.
gabrella
Még tolmácsot is fizettet velünk, mintha nem tudna magyarul!!!
human
A whisky-s (ír gázoló) gyilkos, baltás (azeri) gyilkos után itt az új vodkás (szlovák) gyilkos :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.