Kónya Péter a Facebookon üzent Gyurcsány Ferencnek, szerinte ugyanis a DK elnöke az összefogás helyett az ellenzéki vetélkedést választotta, és ha nem mutat több bölcsességet, felelős lehet azért, hogy Orbán Viktor újra hatalmat kap.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
juditida
@amaramaistanna: GyF, nem agresszív, hanem szókimondó ! Viszont nem hazug mint a jelenlegi kormányon lévők !
Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy pl. OV vagy bárki hogyan viselte volna el, az a temérdek gyalázást és hazugságot, amit GyF. kapott és kap folyamatosan.
dr. prédikátor
Ki ez a konyhadt péter?Egyébként nem a Gyurcsány a megosztó hanem a meseházi és a bajnai!!!
Green Bloke
Tudjuk, mindenki ellenség , aki Gyurcsányt nem szereti! Szerintem itt egyetlen hatalomvágyó személy van, aki miatt nem lehet a baloldalon összefogás, és az maga
Gyurcsány!

Igaza van Kónya Péternek!

Először az Együtt 2014 és az MSZP szóltak be Gyurcsánynak, most már a Szolidaritás is. Már csak a Milla hiányzik, meg Dopeman.

Létre fog jönni a nemzeti összefogás, de abban Gyurcsány nem lesz benne ! :-)
nemsemmi
Azt nem értem Mesterházi is Kónya is úgy akar összefogni, hogy ők akarják megmondani a többi bal oldalhoz köthető pártoknak, hogy mindenről mondjanak le a siker érdekében, ők pedig nem hajlandóak semmiről lemondani.
bretagne
Nem úgy van ez, Kónya úr! Maga most beült a nemlétező összefogásba és átveszi a Fidesz szövegét. Eddig hallgatott, most mitől lett ilyen hirtelen bátor?
bencemacska
@nemsemmi: Sőt! Igényt tartanak rá, hogy aktivistáik ingyen és bérmentve- hazaffyságból - dolgozzanak az ő jelöltjeikért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.