Van mikor az ember agya eldobja a szíjat, és csak annyit kíván mondani: menjetek ti a büdös picsába mind ! Igen, ti, mindannyian , a magyarázkodó Hoffmann Rózsával és a szavazástól tartózkodó jobbikosokkal együtt. Igen, ti, akik állítólag megvéditek a Pető Intézetet , aztán...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Aki szeretne egy egészségeset qrvaanyázni így ebéd után, az olvassa el totálisan agymosott fideszdroid véleméyét az ügyben:

"A stadionok az egészség megőrzésére és kiteljesítésére szolgálnak, a Pető intézet ügye pedig rendkívül sajnálatos, de tény, hogy a célja a fogyatékos gyermekek megsegítésére. Ami nagyon fontos, és humanitárius dolog, de nem írhatja felül az egészségesek támogatását, mert azok nem fognak ott focizni, de az ország és nép fennmaradását sem fogják biztosítani."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@A Tündik bündije: Ennek hol az eredetije?
A Tündik bündije
@GeoCravker: Hát... valahol orbán facebook-oldalán, bent a sűrűjében, de mikor újra kerestem már nem találtam meg, de valahol biztos ott van. Plusz az mno-n is van egy nagyon hasonló a tegnap esti "Bajnaiék csak látszólag akarják megmenteni a Pető Intézetet" cikknél. (Ott is szinte szóról szóra ez a komment, tényleg csak pár szóban különbözik).
szaboria1
@GeoCravker: Megáll az ész ezeknek az örült ötleteiken.
szaboria1
@nyanya001: Én a női képviselönőkön akaftam ki, mert van közöttük akik gyermeket szültek. Nekik eszükbe kellene jutni a szülést kővetöen általában a szülőnő elsö kérdése egészséges e a baba.
nyanya001
@szaboria1: Ez jellemzi őket !
A jellemtelenség !
joopapa
@A Tündik bündije:Aki ezt írta az nem normális!!! A beteg gyermekek támogatása mindent felül ír. Mert minden normális szülő a gyermekéért mindent megtesz ha beteg. A kurmány élén a vezérrel úgy látszik másként látja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.