Magyarország mára az autóipar európai fellegvára lett az elmúlt három évben meghozott intézkedéseknek, így az adórendszer átalakításának, a rugalmas munka törvénykönyve megalkotásának és ...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Hát igen A Mercédesz és a Szuzutyi is a magyar tudásból él. Lehet mondani, hogy Ők hozták a technológiát, meg mindent. 12 éve autóiparban dolgozom. nem egy tanulmányt láttam , olvastam ami szerint nincs még egy olyan nép mint a magyar. Hihetetlen fejlesztéseket lehet itt megvalósítani, ptom pénzekért, hála magyar nép kreativitásának, szakértelmének, és találékonyságának. ezzel csak 1 baj van: MIÉRT NINCS MAGYAR AUTÓGYÁR,AHOL EZEKET A MENZETKÖZILEG IGAZOLT TULAJDONSÁGOKAT KI LEHETNE HASZNÁLNI, MAGYARORSZÁG HEJZETÉNEK JAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.