Szabadságharc ide vagy oda, az Európai Unión belül Magyarországon a legmagasabb állami fejlesztésekbe áramló uniós pénz aránya. Áldás ez vagy átok? - erről kérdeztünk meg két szakembert. A tagállamok...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ok a milliárdok kitalicskázására.
Még a frekventált településeken sincs infrastruktúrális beruházás.Az esztelenül szétprivatizált közutakat az önkormányzatoknak eszük ágában sincs kiváltani.A földjüket művelők vegyenek helikoptert,ha külterületen van a hajléuk-ha csak nem tiborcék,akkor beledögölhetnek a mindennapos birtoksérelemben járásba-csak egy példa,mert semmire sincs pénz,csak az önkormányzók jóltartására.De van közösségi vagyonlenyúlás kiválasztottak számára.Meg lóvátétel -tóval és szökő-vizesprogrammal.
Egyébként tudnak erről már az EU-adakozó polgárai is,csak aszabadságharcos parasztvakító médiája nem adhat hangot ennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.