Horváth Csaba Demszky Gábor egészségügyért felelős főpolgármester-helyetteseként számos fővárosi kórház bezárását és kivéreztetését szavazta meg – reagált közleményében Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MSZP fővárosi frakcióvezetőjének csütörtöki sajtótájékoztatójára. Mint Kocsis közölte: az egészségügyet, ahogy az egész országot, a Gyurcsány–Bajnai-kormány tette tönkre.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát nagyon egyszerű, primitív kommunikációt folytat a fideSS ami az agyatlan birkáikat is minősíti. Nekik elég ha minden nap bemondják hogy gyurcsánybajnaikisgörbe és már élveznek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A Fidesz amikor pénzeket vont el az egészségügyből és mindenhonnan.
Vasárnapiiskolás
a kicsi kancsó megmondta a tutit.és még szaporodni akar...
nehogymá
az emmutnyócév meg azok a rohadt liberálbolsevik betegek.egy nemzeti érzelmü nem beteg,de ha mégis saját pénzen gyógyul vagy gyorsan meghal.nem terheli a hazát személyes gondjával.
Hellcat
KI MÁS!!! Csodálkoznék ha valamit nem a szocikra fognának...
kkalman
Ülj le Máté! Megint/még mindig a gyurcsánybajnaizásig és a zemuttnyócévezésig jutottál. A mai teljesítményedért állampolgári megrovásban részesítelek.
ostor
Máté fiam!A VIP kórházat is /ahol a hülyeségedet gyógyíjják/ a "szocilibsikomcsik" tették tönkre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.