„Nos: Orbán Viktor nem vett volna részt a bajai fórumon. Ebből következően nem mondta le részvételét az utolsó pillanatban. Mindez nem akadályozta meg a HVG-t abban, hogy estére rácsapjon a témára, ezzel a címmel: »Tömeg várta Orbánt Baján, kaptak egy államtitkárt«. Perszeperszepersze… Ugyanez a HVG még egy zengzetes címmel hívta fel magára a figyelmet ezen a napon: »Az utcán üvöltözött az MSZP és a Fidesz szóvivője«. Alcím: »Hangoskodással végződött a fideszes Zsigó Róbert sajtótájékoztatója«. Tizenöt éve ismerem Zsigó Róbertet, s tudom, ő alkatilag képtelen üvöltözni. Így aztán utánajártam a történteknek. Zsigó valóban tartott sajtótájékoztatót az MSZP-székház előtt, ahonnét egyszer csak előbújt Török Zsolt, és elkezdte provokálni őt. Mivel Zsigó nem ugrott, a Török agya helyén lévő ánuszgyűrű görcsbe rándult, és a mi szegény, szeretethiányos barátunk elkezdett üvöltözni. Ennyit a »kölcsönös üvöltözésről«.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Tizenöt éve ismerem Zsigó Róbertet, s tudom, ő alkatilag képtelen üvöltözni"...na persze :d
pannika222
ZSIGÓ ZUHSCHLAGGAL KAPCSOLATBAN TARTOTT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT.
EZ TÉNYLEG MOCSKOS,ÉS IZLÉSTELEN.
Z.MEGKAPTA A BÜNTETÉSÉT,LEÜLTE,TALÁN BÉKÉN KELLENE HAGYNI.
A FÜGGETLEN MAGYAR BÍRÓSÁG ITÉLTE EL.

ARRA LESZEK KÍVÁNCSI,HA A BÍRÓSÁG ORBÁNT FOGJA ELITÉLNI A 3000 MILLIÁRDOS LOPÁSÉRT-MEG A TÖBBIÉRT-AKKOR MIT FOG DUMÁLNI EZ A HŐSCICÉR?
űrbán
"Mivel Zsigó nem ugrott, a Török agya helyén lévő ánuszgyűrű görcsbe rándult, és a mi szegény, szeretethiányos barátunk elkezdett üvöltözni." Nemhiába no, büdösbunkó bájjer megint kitett magáért.
dömdödöm
Jobb ha kussban maradsz bayer ! Olyan sárosak vagytok hogy nem látszik ki tőle a pacekotok ! Gyártsd tovább az idétlen összeesküvés elméleteidet , a kutya sem kiváncsi már rá ,és már senki nem vevő erre , nem veszitek észre hogy az élet egy teljesen más gondolkodás mód mentén elszáguldott mellettetek :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.