Facebookon kering az alábbi levél, melyet a köznevelésért felelős államtitkár küldött szét az ötödikes és nyolcadikos diákoknak.

A nebulók ebből többek között megtudhatják, hogy az Alkotmány korábban idegen hatalom érdekeit szolgálta, és ajánlja szíves tanulmányozásra a nyolcadikosoknak. Az ötödikesek elég, ha csak ennek kivonatát, a Nemzeti Hitvallást teszik magukévá.

Nemzeti Hitvallást ajándékozott Hoffmann Rózsa a diákoknak

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Amit ez a nő művel az bűncselekmény. (Remélem meglakol érte!)
Ezzel förtelmes irománnyal elveszi a szülők, nagy szülők ifjúságát, feleslegessé degradálja egész munkával töltött életüket, megkérdőjelezi tisztességüket, a háború óta megélt évtizedeket, az ország újraépítését.
Istenít egy olyan irományt, amely kirekesztő, "csak a fidesz" elveket hirdető, orbán és bandájának diktatúrájára épülő rendszer hazugságait foglalja magába. Ilyen kemény agymosással a rákosi korszak ifjúsága találkozott. Szégyelljék magukat akik ezt engedélyezték és támogatják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
Szeretettel, Dr. Hoffmann Rózsa.

Miért nem írta még oda alá, hogy a Magyar Szocialista Munkáspárt tagja? Vagy főelőadó, mint a 70-es években Kádár János alatt?

Feltünően feledékeny az Államtitkár asszony, 66 évesen mások még épek agyilag.
gibgab
A nagyságos asszony pedagógus? A diplomája szerint lehet, de a gyerekekről nem sok mindent tud.
Szvetlana
@gibgab: Melyik elvetemült ötödikest érdekli az alapjog, érték, az idegen hatalom???XD
Talán inkább egy táblacsoki:))
Boszi27
@nahát: Nem lehet ebbe semmit belegondolni, mert H:R. megmondja a frankót: a 2013 előtti Alkotmány idegen érdekeket szolgált, a mai pedig a magyar emberekét. Ez legyen a hitvallásuk az ötödikeseknek, a nyolcadikosok pedig tanulmányozzák az Alaptörvényre keresztelt Alkotmányt. Tehát nincs meg a gondolkodás szabadsága. H. R.-nek halvány fogalma nincs erről a korosztályról. Másrészt a közoktatási törvényt is átalakították köznevelési törvényre. A kettő között is óriási a különbség: oktatás az ismeretek átadását jelenti és a gyerek ha kellő mennyiségű tudás birtokába jutott, (ez nem 11 éves korában történik meg) fogja tudni, miről mit gondoljon, tehát kialakul a véleménye dolgokról.
Ezzel szemben a köznevelési törvény központilag előírja tanár és diák számára hogy mit hogyan tanítson, ill. tanuljon. Káros, mert gátolja a saját értékrend, vélemény kialakulását és az az mellett való bátor kiállást
Az Alaptörvény szövege sem 14 éveseknek való, kb középiskola 3-4 osztályosainak adnám
Boszi27
Én az összes 60 év feletti politikust kitiltanám a Parlamentből, várják szépen a postást otthon, foglalkozzanak az unokáikkal. Bár H. R-t nem engedném gyerek közelébe, mert esti mese helyett az Alaptörvénynek nevezett tákolmánnyal altatná őket. Ezek az idősödő politikusok bármennyire kommunistáznak, azt a kort sírják vissza, de valami más degeneratív formában. Át kellene adni helyüket a mai kornak megfelelő gondolkodású fiataloknak.Ők biztosan nem az ázsiai rendszereket tarták álmaik netovábbjának.
magyarbakancs
Nemzeti baromság amit ez a hölgy beszél és mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.