Facebookon kering az alábbi levél, melyet a köznevelésért felelős államtitkár küldött szét az ötödikes és nyolcadikos diákoknak.

A nebulók ebből többek között megtudhatják, hogy az Alkotmány korábban idegen hatalom érdekeit szolgálta, és ajánlja szíves tanulmányozásra a nyolcadikosoknak. Az ötödikesek elég, ha csak ennek kivonatát, a Nemzeti Hitvallást teszik magukévá.

Nemzeti Hitvallást ajándékozott Hoffmann Rózsa a diákoknak

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Amit ez a nő művel az bűncselekmény. (Remélem meglakol érte!)
Ezzel förtelmes irománnyal elveszi a szülők, nagy szülők ifjúságát, feleslegessé degradálja egész munkával töltött életüket, megkérdőjelezi tisztességüket, a háború óta megélt évtizedeket, az ország újraépítését.
Istenít egy olyan irományt, amely kirekesztő, "csak a fidesz" elveket hirdető, orbán és bandájának diktatúrájára épülő rendszer hazugságait foglalja magába. Ilyen kemény agymosással a rákosi korszak ifjúsága találkozott. Szégyelljék magukat akik ezt engedélyezték és támogatják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Hogy nem sül ki a szeme, ennek is, meg annak is aki erre utasította!
pbalage
a pofám szakad le ezektől a terroristáktól.
pbalage
ja nem terroristák, hanem a magyar nemzeti többség.
Nyuszicsibe
na Rózsikanéni se okosabb, mint egy ötödikes...
sentinel216
Amit ez a nő művel az bűncselekmény. (Remélem meglakol érte!)
Ezzel förtelmes irománnyal elveszi a szülők, nagy szülők ifjúságát, feleslegessé degradálja egész munkával töltött életüket, megkérdőjelezi tisztességüket, a háború óta megélt évtizedeket, az ország újraépítését.
Istenít egy olyan irományt, amely kirekesztő, "csak a fidesz" elveket hirdető, orbán és bandájának diktatúrájára épülő rendszer hazugságait foglalja magába. Ilyen kemény agymosással a rákosi korszak ifjúsága találkozott. Szégyelljék magukat akik ezt engedélyezték és támogatják!
ila51
ha most lennék ötödikes , én bizony írnék neki levelet a facebookon , hogy ne zaklasson ! :)
ila51
mert , hogy a tanárokat már meghülyítették , az egy másik dolog , na de mégis , egy kiskorúnak sem tesz jót , ha már Őket is !
nahát
Jobb ha a gyerekek tisztában vannak ilyen dolgokkal is, tetszik nektek vagy, nem. Legalább lesz lehetőségük, hogy saját véleményt alkossanak és ne álljanak be az ilyen egyen birkák sorába, akiknek minden változás rossz, mert azt mondták nekik!
human
@taglo: Ezt politikai pedofíliának hívják!
Dr. Felipe
Ez a zalaptörvény egyedül csak a fideSS nek mutatja a zutat a szemétdomb felé mert csak ők hozták létre pártérdek szerint. Az igazi alaptörvény nemzeti konszenzuson kell hogy alapuljon de jelenleg nincs ilyen alkotmányunk.
soljanka
Írta ezt a kommunistából kereszténnyé világosodott, jelenleg önlényuralmi rendszert kiszolgáló bürokrata.
Szegény gyerekek :(
Mobil123
Na akkor oda adom a gyereknek az alkotmányt amit töröltetek, meg az általatok írt és sokadszorra módosítgatott , és mellé tartozó lóf@sz tudja hány kiegészítést azt majd a gyerek eldönti hogy mi van!! Hülye picsa!!
gala2cse
Annak idején meg a kisdobosok és úttörők 7 pontját terjesztette ilyen szorgalmasan. A lényeg az, hogy mindig az aktuális uralkodó osztály érdekeit képviselje. Ez az úgynevezett gumigerinc. Ha most nagy hirtelen megjelennének Pataki ufói, akkor azok mellett lenne ennyire elhivatott. Van, aki haláláig kitart az elvei mellett, de Rózsika nem ez a kategória.
Tootsy
@taglo: De van, azt "cougar"-nak hivjak...:o)) Jo oreg no, azt hiszi, hogy meg hatassal van barkire - foleg szexualisan - , es artatlan fiatalokat fog be maganak, mindenfele, (de legfokeppen szexualis) celzattal...
Teljesen debil gyerekeket talan me'g meg tud fogni ezzel ideig-oraig, de egy pubertas mar menekul elole, ha egy pici gogyija is van...:o))
Nyuszicsibe
@nahát: az nem baj, ha életkoruknak megfelelő szinten és mértékben "tisztában vannak ilyen dolgokkal", bár szerintem egy 10-11 éves gyerek még GYEREK. Véleményük lesz is, de tudod mi ?? "Basszus, eddig csak a himnuszt kellett betéve tudni, most meg még az alaptörvényt is ??!!" Majd mehetnek Rózsikanénihez felelni belőle...
Tootsy
Hol van a melleklet? Az nem kering a FB-on? Vajon csak kivonatot kell azoknak a szerencsetlen gyerekeknek olvasniuk, vagy az egesz maszlagon at kell magukat ragniuk?

Es tessek mondani, 10 es 14 evesen vajon miert? Amikor ezek annyira nem tartjak felnottnek az embereket, hogy az mar verlazito! Az unokahugom Lyme kort kapott, amire kuldtem Neki egy gyogynoveny kivonatot, amit a posta visszatartott, vamolas celjabol. (Egyebkent mivel nem gyogyszer, teljesen vammentes). A 20 eves kislany - akinek a nevere kuldtem a gyogyszert, mivel gondoltam, igy egyszerubb, hiszen O a beteg) NEM VEHETI AT A NEVERE SZOLO CSOMAGOT A MAGYAR POSTAN, a Mamajanak kell a tovabbiakban eljarnia. A kislany elsoeves egyetemi hallgato, angolbol felsofoku nyelvvizsgaval , spanyolbol kozepszintuvel, egyebkent is majdnem a maximalis pontszammal vettek fel az egyetemre, DE ILYENKOR NEM FELNOTT.

Ezt csak azert hoztam fel, hogy akkor miert varnak el egy TIZEVES meg egy 14 eves gyerektol onallo eligazodast allamigazgatasi ugyekben?

Miert ilyen aljas ez a kormany?
ila51
@Tootsy: közben várom az ÁNTSZ -t csillog már majdnem minden :))
Tootsy
@ila51: A tucsoke is?...:o)) Tudod, annak is ragyognia kell,...:o))
Remelem, minden OK lesz Nalad...:o))
Tootsy
@kedwes: Ja, persze, igy mar minden vilagos!...:o))
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Törölt felhasználó
Ennek a szatyorfejűnek, hogy van ehhez arca...Igazi megkeseredett psychópedagógus.
Boszi27
@nahát: Nem az ötödikes korosztálynak való, sőt talán a nyolcadikosoknak sem. Távol kell tartani a gyerekeket a politikától, mert nagyon mocskos dolog, főleg a mai Mo-n, másrészt nem politizálás a gyerekek dolga. Ne fertőzzék őket. El a kezekkel a gyerekektől.
Kádgyár
A baj ezzel csak annyi, hogy mindezt egy MSZMP-, majd MSZP tag írja a diákoknak!
Ettől vagytok ti. abszolút hiteltelen görények!
Politikai seggbemászók:D
marlin
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
marlin
Miért jó az, ha Rózsi hazudni tanítja a 10 éveseket??
Az Orbán bácsi azt mondta, hogy 2010-ben nem folt forradalom, a Rózsi meg azt írja, hogy olvassák a Nemzeti Hitizét, amibe az van, hogy forradalom volt!!
Kinek higgyen ilyenkor a gyerek??
coyote3
A gyomrom forog ezektől az aljas komcsi férgektől.
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: tudod, az a gond, hogy már én, te , ő , mi, ti, ők! ...sem írhatjuk le a véleményünket őszintén, mert jön rögvest a fizetett védett elvtárs, és akkor meszelés van..
Új Magyarország!
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: Ja, nem szabad leírni a "nevit", de rájöttem, hogy azért "jár ide" mert evvel megsporólja a pszichiátert!! :))
nemzeti_nyugdíjas
"Ezt a hozzászólást találtam, és bemásolom, mert nagyon tetszett."

Rózsika !
El kéne menni jó messzire, mert a baromság, a hülyeség ,amit itt tettszik előadni, az már kissé röhejes.
Én azt hittem hogy Viktor nem szereti a hülyéket, a seggnyalókat és a" banánevőket".
Mert a kiflicsücsökcsócsálókat imádja , azt látom. De sajnos tévedtem.
Netán ezért zártják be a zállatkertet ? Most a minisztériumkban lehet majd nézni a barmokat, az ökröket ? Mert akkor megnézem öket--de csak ha nem kell fizetni !

Amúgy meg a jó krva anyjukat ezeknek. Ők ugattak hogy kiművelt magyar fő kell, mert ez a jövő, most pedig Kínát, Indiát, Braziliát és a "baltások " országát követjük.
Dolgozz, hülye magyar minimálbérért, mert ha nem teszed akkor az uraság, aki elcsút réme, a nemzet géniusza, és a barátai haragudni fognak. Mert ha nem termelsz nekik akkor nem lesz mit ellopni, nem lesz majd negativ növekedés, nem tudja mondani az OKJ-s pap, hogy ezek, amiket ők követnek--amiben lopnak, csalnak, hazudnak--azok a keresztény értékrendből, a keresztény becsületből és a keresztényi szertetből fakadnak.

Vezénylő tábornokunk , a dakoták nagyfőnöke , a félázsiai elcsúti szabadságharcos, a nemzet géniusza lett az apánk. Hoffmann Rózsika lett az anyánk.
Most jut eszembe a régi román vicc, amelyik a kárpátok géniuszát a nemzet apjának, Elenát a nemzet anyjának nevezték.
Mikor megkérdezték a román zembereket, mik szeretnének lenni, ők azt felelték hogy --árva gyerekek.
Vajon a mi nemzeti géniuszunk tudja -e, ismeri-e ezt a történetet ?
Mert egyre többen szeretnének a zországban árvák lenni, mert akkor nem lopnának, csalnának és hazudnának a nevünkben és értünk.
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: igen, pontosan így van! Vajon mit ér egy ilyen védett személy élete?? Költői kérdés...
A piciátere jól kereshet...
kiskutyauto
Szimpla bolsevista kommunista módszer... Propaganda agymosás... A keresztényeknek nagy hagyományuk van ebben... (a nácik és bolsik is tőlük vették át) hajrá Abszurdisztán hajrá Orbánfasisztán
Szvetlana
Nem mindegy, hogy hazádnak rendületlenül, vagy hazudnak rendületlenül:))
kata53
Hoffman banya menjen az anyja p...ba!Fogja már be a száját és mondjon le!
kkalman
Pofátlanság a politikát bevinni az iskolába. Pofátlanság ezt a "gránit keménységű" szart, amit folyamatosan módosítanak, alkotmánynak, ja, nekünk ilyen már nincs, alaptörvénynek nevezni. Olyan alaptörvénynek, ami elvileg meghatározza az ország életét.
És ez, a szélkakashoz hasonlóan forgó vén banya, pofátlanul zaklatja a gyerekeket.
RÁKOS
@Tootsy: csak abban van reményünk hogy 2014-ben eltünnek és egy normálisabb emberek jőnnek majd helyettük...bár ezzek még akkor is betartanak majd nekik amitt idáig is csináltak 2002- 2010 -ig
Senara
Rózsi néni 10 - 14 éves gyerekeket nem érdekli kedves levele , értelmetlen is ,mert nem szavazóképes réteget szólított meg . Megírása is némi szellemi hiányosságra vall . Agitprop ideje régen lejárt , de látom a kommunista eszmék buzognak önben .
mátmar
Isten nagyon szereti a hülyéket, mert igen sokat teremtett belőlük! Ez a csaj meg ott van az elején a sornak.
human
@marlin: (tegnap, 17:37) Olvasd el vagy nézd meg az Orwell 1984 című művét. Abból megtudod, miért kell összezavarni az embereket ellentétes információkkal.
nahát
@Boszi27: az a politika amit te belegondolsz, az alaptörvény nem arról szól?
hallgatag
Egy ilyen korú Nöt (?) az orgazmus hiánya teszi ennyire elvetemülté !!!
Kádgyár
@szisziné: Pontosítsunk, most éppen nem!
Brother Louie
Minisztériumi fejléccel, "szeretettel" aláírással... Nabazdmeg.
Brother Louie
Szeretettel, Dr. Hoffmann Rózsa.

Miért nem írta még oda alá, hogy a Magyar Szocialista Munkáspárt tagja? Vagy főelőadó, mint a 70-es években Kádár János alatt?

Feltünően feledékeny az Államtitkár asszony, 66 évesen mások még épek agyilag.
gibgab
A nagyságos asszony pedagógus? A diplomája szerint lehet, de a gyerekekről nem sok mindent tud.
Szvetlana
@gibgab: Melyik elvetemült ötödikest érdekli az alapjog, érték, az idegen hatalom???XD
Talán inkább egy táblacsoki:))
Boszi27
@nahát: Nem lehet ebbe semmit belegondolni, mert H:R. megmondja a frankót: a 2013 előtti Alkotmány idegen érdekeket szolgált, a mai pedig a magyar emberekét. Ez legyen a hitvallásuk az ötödikeseknek, a nyolcadikosok pedig tanulmányozzák az Alaptörvényre keresztelt Alkotmányt. Tehát nincs meg a gondolkodás szabadsága. H. R.-nek halvány fogalma nincs erről a korosztályról. Másrészt a közoktatási törvényt is átalakították köznevelési törvényre. A kettő között is óriási a különbség: oktatás az ismeretek átadását jelenti és a gyerek ha kellő mennyiségű tudás birtokába jutott, (ez nem 11 éves korában történik meg) fogja tudni, miről mit gondoljon, tehát kialakul a véleménye dolgokról.
Ezzel szemben a köznevelési törvény központilag előírja tanár és diák számára hogy mit hogyan tanítson, ill. tanuljon. Káros, mert gátolja a saját értékrend, vélemény kialakulását és az az mellett való bátor kiállást
Az Alaptörvény szövege sem 14 éveseknek való, kb középiskola 3-4 osztályosainak adnám
Boszi27
Én az összes 60 év feletti politikust kitiltanám a Parlamentből, várják szépen a postást otthon, foglalkozzanak az unokáikkal. Bár H. R-t nem engedném gyerek közelébe, mert esti mese helyett az Alaptörvénynek nevezett tákolmánnyal altatná őket. Ezek az idősödő politikusok bármennyire kommunistáznak, azt a kort sírják vissza, de valami más degeneratív formában. Át kellene adni helyüket a mai kornak megfelelő gondolkodású fiataloknak.Ők biztosan nem az ázsiai rendszereket tarták álmaik netovábbjának.
magyarbakancs
Nemzeti baromság amit ez a hölgy beszél és mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.