Ráduly Botond Manó a romániaiX-Faktor harmadik fordulójáig jutott, most a magyarban próbálkozott. A sepsiszentgyörgyi fiúnak kivételes hangja van, a zsűritől négy igent kapott.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@kkalman: Ritkán nézek X-faktort, de a gyerkőceim miatt most láttam. Szerintem poénból engedték tovább, ez a mostani széria "bikicsunáj - a" :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Másik
@Szvetlana: Van benne valami. Kár, hogy a szórakoztatóipar se más itt, mint a Blikk, meg a Bors, akik kb egy évig azt is megírják róluk, hogy voltak-e aznap WC-n, majd egy laza kézmozdulattal le is huzzák őket (ugyanott). 5 perc hírnévért prostituálják magukat, és sikernek értékelik.
Szvetlana
@Másik: Hát tudod, az elmúlt évek sztárjaira már szinte nem is emlékszem, mert mindíg újak és újabbak jönnek. Aztán a 2 évvel ezelőttiek meg eltünnek a süllyesztőbe:((
Csufipofi
@zilikutya: Nem semmi egy ilyen gyűjtemény! :-) Attól függetlenül hogy nem tanultál zenét , nyugodtan mondhatod hogy értesz hozzá.
JAJMÁR
Csak az számít, hogy jó,. vagy nem. Szuper a srác :)
Szvetlana
@Másik: Persze szeretem nézni a műsort, vannak igazán tehetséges fiatalok, őértük nagyon izgulunk az egész család, a műsor után kiértékeljük őket:))
Vannak nagyon mulatságos figurák is, igaza volt az Alföldinek, mindenki maga dönti el, hogy hol röhögteti ki magát:)) XD
Az Alföldi Robiért érdemes nézni a műsort. Megmondja- odamondja:))
Másik
@Szvetlana: Ritkán nézek Tv-t, akkor is inkább "elvont" dolgokat. A fotózás mellett kevés az időm, így meg kell válogatnom mivel töltöm. Amikor a főcímekben feltűnik valami/valaki megosztó, akkor kicsit belekukkantok, hogy a végére járjak a dolognak. Illetve, hogy nagyjából tudjam miről beszélnek körülöttem az emberek.

Alföldit én is kedvelem, és egyet is értek vele.
Egyrészt talán tényleg ad egy kis lehetőséget is a műsor a magát kipróbálni vágyóknak, és egyiküket se vizes kötéllel hajtották oda. Nem is ez az első széria, tudják mit vállaltak.

Aki nem művészeti tevékenységet választ hobbijának, nem is tudja, mennyire fontos lehet, hogy legalább egyszer ne csak a rokonok ajnározzák az embert, hanem a "szakma" értékelje. Biztos vagyok benne, hogy az indulók egy részénél ez is motiváció.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy már ahhoz is nagy bátorság kell, hogy valaki ki merjen állni a zsűri és az idegenek elé.
Épp ezért a magunkfajta laikus mondja el nyugodtan a véleményét, de ne "fikázó lekezelő módban" tegye, ha nem tetszik
Végtére is ízlések és pofonok esete forog fenn.

Veled együtt jó szurkolást, szórakozást kívánok minden érdeklődőnek! Majd a végén a befutót én is megnézem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.