A miniszterelnök beszédével nyílt meg Alekszandr Szolzsenyicin ellenzéki orosz író életművét bemutató kiállítás a Terror Háza Múzeumban. Orbán Viktor Szolzsenyicin életművét méltatta, majd azt mondta: az író arra bíztat minden posztkommunista országot, hogy térjen meg és újuljon meg. A miniszterelnök azt mondta nagy hatással volt rá az író, igaz utoljára 10 éve olvasott Szolzsenyicint. „Riasztóan vastag, de azt legalább átlapoztam”- mondta Orbán. A kiállítást hivatalosan a miniszterelnök nyitotta meg. „Sokat gondolkoztam azon, hogy szakértők között, életrajzírók között van-e értelme annak, hogy egy megnyitón megszólaljak? Végül is, mit tehet hozzá ahhoz, ami itt elhangzik, egy szegény miniszterelnök?”- kezdte Orbán. Azt mondta: végül azért vállalta a felkérést, mert ezzel tolmácsolhatja a magyar nép nagyrabecsülését az író családjának.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@szaboria1: Gondolod, tudja, mit kell csinálni egy könyvvel? Nem hiszem! Ez a tipikus "egy könyvet olvasü ember " díszpéldánya. Aki mániákusan a saját elmebeteg műveit szajkózza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
szegény...szervezzünk gyűjtést neki!!!
coyote3
Szegény? Szellemileg biztos. Egyébként hihetetlenül nagy a hasonlóság ebben a "szegény, a nép egyszerű gyereke" képben Hitler és a mi miniduce-nk közt.
Pisti271
Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.
Máté Evangyélioma 5. rész
SwordFish
Hát Viktor... azért szerényebben , ha lehetne! :-)
A Tündik bündije
„Riasztóan vastag, de azt legalább átlapoztam.”

Meg is lepődtem volna, ha elolvassa. Ugyebár a könyvolvasás nem focimeccs, aközben bajosan lehet hangosan fütyülni, meg méterekre köpni a szotyihéjat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.