A kormányfő szerint a szocialisták nem képesek élni a lehetőségeikkel, így buknak 2014-ben, öt fideszes választókerületi elnöknek viszont véget ért a politikai pályafutása a visegrádi kihelyezett frakcióülésen - olvasható a Hvg.hu cikkében.

Orbán Viktor azt hangsúlyozta beszédében, bármennyire is jók a közvélemény-kutatási eredmények, „senki nem dőlhet hátra". Itt a 2002-es helyzetre utalt vissza, mert „már veszítettek egyszer kormányról". Különösen az egyes választókerületekben van szükség nagy munkára, mert ott kell megnyerni 2014-et. Ezzel kapcsolatban többször hangsúlyozta, a rezsicsökkentés lesz az egyik legfontosabb kampányeszköz, amit folytatni kívánnak - írja a Hvg.hu.

Negatív példaként a vasárnapi szigetszentmiklósi helyi önkormányzati választási buktát említette (az MSZP, a DK, és az Együtt-PM jelöltje visszahódított egy szavazókörzetet a Fidesztől a 2010-es vereség után). Orbán állítólag arról beszélt, nem baj, ha valaki egy versenyben kikap, de ez csak akkor elfogadható, ha a jelölt és a helyi szervezet „tisztességesen elvégzi a munkát", viszont szerinte Szigetszentmiklóson nem fektettek kellő energiát a felkészülésre.

Részletek a Hvg oldalán >>>

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Amikor egy "demokratikus" pártban az elnök oszt és von meg posztokat, az a diktatúra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@soljanka: Biztos. Nem nagyon szeretik abban a kerületben a Fideszt. Vagyis, reménykedem. :)
Igaz, csak 51 szavazat döntött arról, hogy ki legyen a polgármester. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Szerintem ha ez az ember indulna függetlenként, még talán meg is nyerhetné a szavazást.
soljanka
@vukkocska: Bár igazad lenne.
Én arra gondoltam, hogy lesz-e egyáltalán normális választás.
vukkocska
@soljanka: nem valószinű, az addig vezető út meg - szerintem - katasztrófális lesz.
Polygoner
Minden "Szentnek" maga felé hajlik a keze!:D (hehe)
sheriff
@jancsik68: ELSZÁMOLTATÁST!! TÉTELESEN!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.