Hajba kapott az MSZP és a hatalmas támogatottsággal bíró KDNP Hoffmann Rózsa ügyében. A szocialisták szerint a köznevelési államtitkárnak mennie kell a kisiskolásoknak írt levele miatt, a KDNP viszont kijelentette, az állam felelősséget vállal a gyermekek neveléséért, a pedagógusok béréért, a tankönyvellátásért, az MSZP pedig retteg.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Ja értem.. szóval Hiller helyett Hitler... aha így már minden világos... nemzetszégyene KDNP nemzetszégyene Hoffmannmeséi dilettáns agyhalott hülyepicsa, nemzetszégyene kormányunk jellegzetes reprezentatív tagja, úgykb 3 éve bukott állapotban leledzik, akárcsak főnökei, csak ezt a nyilvánvaló tényt nem hajlandók tudomásul venni, mivel arrogáns pszichopata szarházi idióta mind egytől egyig... Íme a KDNP illetve az egész nemzetszégyene összefogás tökéletes jellemzése: www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0
SwordFish
Hoffmannt én is meneszteném már rég, csak sajnos nem én vagyok a kormányfő! :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.