A KDNP vasárnap ezt annak kapcsán tudatta közleményben az MTI-vel, hogy a szocialista Hiller István szerint Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár ötödikes és nyolcadikos diákoknak írt levele tökéletesen példázza, miért kell leváltani a kormányt és a felfogást. A KDNP közleményében azt írták, a magyarok 2010-ben úgy döntöttek, nem kérnek többet a Hiller-féle oktatási rendszerből. Amikor a szocialisták kormányoztak, eltörölték a Nemzeti alaptantervet, kistelepülések százai zárták be az iskolákat, és hagyták, hogy liberális kísérleti tereppé legyen az oktatás, ahonnan minden ötödik gyerek funkcionális analfabétaként került ki – hangsúlyozták. Hozzátették, ma az állam felelőséget vállal a gyermekek neveléséért, az iskolák működtetéséért, a pedagógusok béremeléséért, a rászoruló gyermekek ingyenes tankönyvellátásáért, étkeztetéséért és ösztöndíjban részesítéséért. Vajon miért rettegnek a szocialisták attól, hogy olyan generációk nőnek fel, akik a hazájukat szeretik, kiállnak...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
1990 óta összesen 20%-ot tarháltak össze. A "liberálisok" 80%-nyi voksot kaptak.

5-6% között vergődnek évtizedek óta mint keresztyén demokraták.
Brother Louie
Hoffmann Rózsa, kommunista istentagadó a Magyar Szocialista Munkáspárt tagja, fikázza az MSZP oktatáspolitikáját, vasárnap délután.

Nem a templomban kellene lenni ilyenkor?!
taglo
Majd mi felneveljük őket ,mert ha ti belenyultok ,pedofil ,és tolvaj lessz fele !!!
scandináv
"olyan generációk nőnek fel, akik a hazájukat szeretik, kiállnak érte?"...azért mennek külföldre?
Brother Louie
@scandináv: ezt a szöveget még akkor magolta be, mikor a '70es években a Művelődési Minisztériumban főelőadó volt.

Mikor a íróasztal mögül szelektálta ki a jó szocialista és ki nem. Ki folytathatja a pályán és kit kell elkaszálni.
Brother Louie
@taglo: "Igen!" válaszolta nevetve a riporter kérdésére, mikor az megkérdezte a szolgálati gépkocsija mellett cigarettázó Hoffmann Rózsa, közoktatásért felelős államtitkártól: "tudja-e, hogy tiltott helyen parkol?"

Ez a keresztyén oktatáspolitikus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.