"Brahms: Magyar táncok. Küldöm Berlinbe Angela Merkelnek" – írta Facebook-oldalára Orbán Viktor azután, hogy a CDU/CSU konzervatív pártszövetség végzett az élen a vasárnapi német parlamenti választásokon.

"Nagy örömmel fogadtuk a híreket itt, Budapesten arról a diadalról, amelyet a most befejeződött német választáson arattatok" - mondta Orbán Viktor videóüzenetében.

A kormányfő úgy fogalmazott, fontos győzelem ez - "nektek nyilván, de nekünk is az" -, hiszen biztatást és bátorítást jelent a jövőre nézve. Bátorítást jelent, mert arról tanúskodik, hogy bátor politikával még a súlyos európai válság körülményei közepette is ki lehet érdemelni a választók bizalmát - mondta a miniszterelnök. Biztatást is jelent - folytatta -, mert arról szól: lesz mód és lehetőség arra, hogy az elkövetkező években "közösen keressünk orvosságot közös hazánk, Európa súlyos bajaira".

"Isten éltesse a német kereszténydemokratákat, gratulálok, kedves Angela!" - zárta Orbán Viktor a német nyelven feliratozott videóüzenetet, amely ezt követően a német zeneszerző, Johannes Brahms Magyar táncok című művével folytatódik.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ki súgott ennek az " értelmiséginek" , hogy Brahms sajnos zeneszerző volt, nem focista, de nem baj, megér egybejegyzést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Ennek a f@szinak az orra egyre csámpásabb, és egyre morébb!!
Mobil123
@silber13: 06:20 hsz Ne is haragudj, de "csak" is a fajtájával nyomatja a "Magyar táncokat". Más zenekart nem is ismer.:-)
Halszem
@Csizmás Kond: Kádár-Orbán csókolózásról kéne inkább egy fotó!
Vagy lehet, hogy 'csak' nyalás volt? :-)
kamazuka
Gondolom a /sieg heil/-t nem akarta vagy nem merte,bár német tv-csatornákon több percig is hallható volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.