Érdekes összeállítás olvasható a Népszava szeptember 18-i számában. Az Orbán szerint mégsem volt forradalom című írásban szembesítik a miniszterelnököt korábbi önmagával, azaz összevetik szeptember 17-i nyilatkozatait, régebbi mondataival. Érdemes volt elolvasni...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@outsider: Miért? Mi van negyedévente?? Mert én minden nap elküldőm őket , amikor a boltba megveszem ami épp kell és vagyonokat hagyok ott. Pedig nem veszek semmi extra dolgot. De ezeket itt maradnak a nyakunkon.
kedwes
Napi hazugságok! A mai világunk minden napjai!
Mobil123
@outsider: Ja !ezt benéztem,:-)) bár tök mindegy mert Nekünk se így se úgy nem jó hogy finom legyek.
outsider
@Mobil123: Így nem jó, tudjuk, tapasztaljuk. Úgy? Azt nem tudhatjuk, lehet még ennél is rosszabb (bár az már egy szinte elképzelhetetlen kategória:), lehet hogy úgy sem változna semmi, viszont lehet hogy jobb lenne.
keresztapa
Az a jó, ha van Rossz, mert lehet a jót várni, mi ért jó a rossz, csak azért, hogy rosszabb ne legyen, tehát a rossz a jó, a jó meg rossz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.