Nem történt érdemi változás a szavazók pártszimpátiájában a Tárki rendszeres pártpreferencia-kutatásának szeptemberi eredményei alapján. Egyedül a Fidesz–KDNP kismértékű erősödése említhető meg a pártválasztók körében, így a párt két év után újra átlépte az 50 százalékos határt. Figyelemre méltó azért, hogy a gyurcsányi DK felkapaszkodott 5 százalékra, Bajnaiék viszont most már kiesnének.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nekem tetszik ez a kétségbeesett önigazolás! Vajon miért csak a kubatov listás zembereket kérdezik?
Manhattan
Kedves MSZP! Mikor tértek észhez??Mikor kéritek meg Gyurcsányt,hogy álljon a "harc" élére,é s vezesse az egyesült demokratikus baloldalt a választásokba??? Mikor értitek meg,hogy ma Magyarországon csakis egy ember verheti meg a diktátort,az pedig Gyurcsány Ferenc? Még nem késő,hogy belássátok a tévedéseiteket.Legyetek most férfiak,legyetek államférfiak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.