Lazáry Viktort, Szombathely fideszes alpolgármesterét keménydrog fogyasztásával gyanúsítják a helyi szocialisták egy az internetre csütörtökön felkerült videofelvétel alapján. Az alpolgármester tagadta a vádat és jogi lépéseket helyzett kilátásba.

Czeglédy Csaba, a szombathelyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője kedden sajtótájékoztatón 48 órás ultimátumot adott az általa akkor még meg nem nevezett városvezetőnek arra, hogy lemondjon tisztségéről, csütörtökön pedig, miután az általa megszabott határidő lejárt, a közgyűlés ülésén megnevezte őt.

Cáfol a drogozással vádolt fideszes

A frakcióvezető közölte, csütörtök délután megteszi a rendőrségi feljelentést, hiszen droghoz jutni csak törvénytelen úton volt lehetséges. Hozzáfűzte: nemcsak a szerinte bizonyítékként értékelhető videofelvételt adja majd át, hanem annak a dealernek a nevét is, aki infomációjuk szerint Szombathely egyik lakótelepén él, és akitől szavai szerint több közismert ember, köztük az alpolgármester is beszerezhette a drogot.

Lazáry Viktor határozottan visszautasította a vádat, és azt mondta: kedden a szombathelyi Markusovszky Kórházban drogtesztet végeztetett, amely bizonyítja, hogy nem fogyasztott kábítószert. Kijelentette: soha nem fogyasztott, jelenleg sem fogyaszt és a jövőben sem fog semmiféle drogot fogyasztani.

Hozzáfűzte, hogy nem kíván további nyilatkozatokat tenni, konzultál az ügyvédjével, és meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket, hiszen nyilvánosan bűncselekménnyel vádolták meg.

Az általunk is bemutatott, 14 másodperces, fekete-fehér videofelvételen az látszik, hogy egy férfi egy irodai helyiségben az asztalról fehér színű port szív fel az orrán keresztül, majd az egyik ujját belenyomja a porba és az anyagot szétkeni a szájában.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@leszúrt rittberger: Tisztán látható a felvételen, hogy Maripent, vagy C vitamint szippant - illetve inhalál ! - a delikvens, orvosi előírásra, de erre az előírásra van a por kiszórva, ezért az nem látható.

Korábban vadkenderrel próbálkozott, de a levelek megakadtak az orrában "inhalálás" közben, ezért azt abbahagyta, a szárított növényi törmelék meg " porallergiát" okozott nála.

Bizony...szóval annyira ártatlan a csóka, hogy csak na...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@szablyafűrész: Nemtökmindegy, ha azt mondja, az nem is ő? Lehet, hogy a dublőr a felvételen valóban kokózott, Lazáry meg otthon. :)
szablyafűrész
@nemkati: "ha azt mondja, hogy..." - DE NEM MONDJA !
nemkati
@szablyafűrész: De mondta. Más kérdés, hogy igaz-e.
nemkati
@szablyafűrész: Tessék:

"Lazáry Viktor csütörtökön közleményben tudatta, hogy a szocialisták által hivatkozott felvételen nem ő látható."
www.hirado.hu/Hirek/2013/09/26/18/Feljelentest_tesz_a_drogozassal_megvadolt_Lazary_Viktor.aspx
szablyafűrész
@nemkati: Ja, én 16.20-kor írtam, a "kitalációs" cikket meg 18.56-kor adták le ! Addig ( több napja ! ) törték a buta fejüket, mit lehetne mondani...
nemkati
@szablyafűrész: Mi? Ez a Lazáry már csütörtökön azt találta mondani, hogy nem ő van a felvételen. Ma hétfő van. Tökmindegy a 16:20, vagy bármi. De nem gond, ha nem tudtál róla, tényleg az ember már csak kapkodja a fejét, hogy óránként micsoda botrányok történnek ebben az országban. Már lassan képtelenség követni, ha az embernek más dolga is van, mint a sok hülye politikus hülye vagy gané dolgait figyelni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.