Néhány perce került fel az internetre az a felvétel, ami alapján Czeglédy Csaba szombathelyi szocialista képviselő drogfüggőséggel vádolja az egyik szombathelyi városvezetőt.

A videón az látható, amint egy irodának tűnő helyiségben egy férfi fehér port szív fel, majd a maradékot el is keni a fogínyén. Szakértők szerint a kokaint is így szokták használni.

Az Egyenlítő TV, valamint a stop.hu meg is nevezi a férfit, aki szerintük az alpolgármester, Lazáry Viktor. Lázáry mint írják, Hende Csaba honvédelmi miniszter "kihelyezett" jobbkeze.

A felvétel vélhetően azonos azzal, amelynek birtokában a szombathelyi MSZP-frakció kedden sajtótájékoztatón szólította fel "az egyik fideszes városvezetőt", aki " rendszeresen fogyaszt kemény drogot", hogy 48 órán belül mondjon le tisztségéről, ellenben a videó nyilvánosságra kerül.

A megvádolt alpolgármester eddig nem reagált az állításokra, jelenleg éppen a város közgyűlésében ül.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@mercis 26: Igazad van. Nem kellett volna finomkodni. Fidesz módjára felnyomni és kész. Vajon egy drogos közalkalmazott munkájának mennyi idejét tölti azzal, hogy extra lóvét találjon a függőségének finanszírozására?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@JAJMÁR: Meggyes nem vonul vissza, éppen tegnap jelentette be.
A mocskos politika ellen az lenne a megoldás, ha valóban kihullana a férgese. Mert amikor megválasztunk valakit, akkor még szépnek és jónak tűnik, de ténykedése alatt derül ki, hogy tényleg olyan-e mint mondta magáról, vagy olyan, mint a kívül szép, de belül férges alma. Csak egyszer megérném, hogy a rendőrség, az ügyészség, a bíróság tényleg pártatlan és objektív lenne. De hát azok is emberből vannak, és úgy tűnik, többségük gyarló emberből.
gugu45
Majd a rendőrség, vagy ügyészség meg állapítja, hogy a titokban (az azon szereplő személy hozzájátulása nélkül) készült felvétel törvénytelen titkosszolgálasti módszernek minősül, és eljárást indít a felvétel készítője, és nyilvánosságra hozójával szemben.
Hiába Orbanisztánban nem az a bűnöző aki elkövet valami törvényellenes cselekményt, hanem az aki nyilvánosságra hozza (Példa: Dávid, Herényi, Szilvás & UD.).
bakegya
@gugu45: igen,Magyarországon az áldozatot bünteti a törvényis és atolvajnépség pozicionált hatalma is.A LEGTÖBB ÁLDOZAT MÉG AZ ELJÁRÁSI KÖLTSÉGEK BEFIZETÉSÉN ELBUKIK.A FÉLELEM,HARAG ÉS AGRESSZIÓ MŰKÖDÉSÉT MAGA A KÉZI VEZÉRLÉSŰ ORBÁNKORMÁNYNAK VAN LEHETŐSÉGE GENERÁLNI.
kukac50
Ha a parlamentbe lehet alkoholt fogyasztani,akkor kokaint is lehet a polgármesteri hivatalba. Rájuk nem vonatkoznak a törvények csak Ránk.
stone
A drogteszt állítólag negatív lett!
Namost kellene csinálni egy új vérvételt kamerák előtt -és azt egy ellenőrzött laboratóriumban tesztelni. (nem papírokat mutogatni, mert azt én is tudok szerezni)
Majd ezt követően eltenni egy kicsit a vérből - tudjuk, mint a sportolóknál a doppingteszt után - hiszen lehet, hogy MÉG nem szerepel a droglistán az a szer, amit beszipogott a srác. "bár a fideszes döntések alapján én már korábban is mondtam, hogy lövik magukat"
Kaya Ibrahim
"Magyarországon ma nincs kettős mérce"

Ezt nyilatkozta Zárug Péter Farkas díszpinty tegnap az ATV-ben
---------------------------------------------------------------------------------------

akkor nem tudom, hogy mért csak balodali politikusok és a
hozzájuk köthető "üzletemberek" kerülhetnek bötönbe??

tudom a fideszesek mind becsületesek ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.