Orbán Viktor miniszterelnök felavatta csütörtökön a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. új székesfehérvári gyárát, a 12 milliárd forintos beruházás 350 új munkahelyet teremt.

A kormányfő avatóbeszédében hangsúlyozta: a magyar emberek napról napra bizonyítják, hogy Magyarország olyan hely, ahonnan "nemcsak kifelé, hanem idefelé is vezetnek lábnyomok". Ennek megerősítésében a legfontosabb szövetségesek azok a vállalatok, amelyek munkát adnak a magyar embereknek – tette hozzá.

Orbán szivattyúgyárat avatott

Orbán Viktor kiemelte, hogy a szivattyúgyártással foglalkozó Grundfos másfél évtizede stratégiai szövetséget kötött a magyar emberekkel. Ez alatt az idő alatt 68,7 milliárd forintot fektettek be Magyarországon, és 2107 munkahelyet hoztak létre.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Már régrn felavatta a szivattyúgyárat Úgy hivják Simlicska szivattyúgyár.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@lenhardtibolya: Mikor veszed észre, hogy nem fogják fel úgysem? Coyote régi szava járása ez a zsírdisznó, magát minősíti vele.
pesti
@Manhattan: Nem fogunk!Szívunk-szivatnak."Ezek a rohat multik",vagy mi a lópikula?!
coyote3
@coyote3: Kedves Ibi! Igazat adok Neked. Nem elegáns . Ahogy gyurcsótányozni, libajnaizni, és még számtalan negatív jelzőt használni a volt miniszterelnökeinkre. Örülök, hogy fejlődik az érzékenységed...
coyote3
@entero: fejlődhetnél Te is Ibivel együtt! Én jó fej vagyok, orbánt minősítem:))))))
coyote3
@lenhardtibolya: @coyote3: Kedves Ibi! Igazat adok Neked. Nem elegáns . Ahogy gyurcsótányozni, libajnaizni, és még számtalan negatív jelzőt használni a volt miniszterelnökeinkre. Örülök, hogy fejlődik az érzékenységed...
valakiaki
A szopattyúgyárat már megalapította a fidesszel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.