Több ezer embert hívott a Fidesz a Millenáris parkba, itt a 25. tisztújító kongresszusát tartja. Az egész napos tanácskozást - amelyet eredetileg júniusban rendeztek volna meg, de a dunai árvízi helyzetre...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Tootsy: Mert egy gyáva ß@r alakról van szó, aki nem mer az emberek szemébe nézni.
Tootsy
@kkalman: Tudod, en mar arra is kivancsi vagyok, hogy meg meri-e tartani a regota beharangozott okt. 23-i beszedet? Miota is nem szerepelt a nagy nyilvanossag elott?
kkalman
@Tootsy: Ha emlékezetem nem csal, akkor legutoljára még ellenzékben mert kiállni a "közönség" elé. Ja, hogy akkor nem ö volt a miniszterelnök.
Pisti271
Emberek! Ébresztő!
Ez egy húsznapos hír.
Ott volt, beszédet is mondott. (természetesen saját hívek előtt)
human
Bizony. Mivel ez tisztújító volt még jó hogy ott kellett lennie. Talán egy szenté avatás kedvéért kihagyta volna, de másért nem. Ez volt mikor egy tartózkodással kihívó nélkül újra elnöknek választották. Érdekes mód Pokorni megelőzte Lázárt az alelnöki jelöltek listáján.
Tootsy
@kkalman: Allitolag ugyanoda hivta okt.23-ra a nepeket, ahol a Nagy Imre ujratemetesi beszedet is elmondta,...Imad temetni, mert ott nincs riziko, csak az a baj, hogy a "duborog a gazdasag" es a "Magyarorszag jobban teljesit" szlogeneket ilyen alkalmakkor nem tudja elhinteni, pedig mast se tud, csak ezt a papagajmodon betanult/hintett szoveget...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.