Brutális gyilkosság történ a soroksári Szigetdűlőben csütörtök éjszaka, a Blikk szerint kötéllel hátulról megfojtottak egy kocogó nőt.

A 36 éves kisgyermekes családanyát, K. Krisztinát, a helyiek szerint az elkövetők meg is becstelenítették. A nő férje rendőr. Soroksáron azt beszélik, gyanúsítottjai is vannak az ügynek, a gyilkosok pedig korábban már terrorizálták a környéket.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a lap értesüléseit. Közleményükben azt írják: szeptember 25-én éjszaka holtan találtak egy 36 éves budapesti nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A kegyetlen tett megrázta a környéket, a megölt asszony emlékére gyertyákat gyújtottak a Dobó utcánál.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@craven: A szóbeszéd szerint azok voltak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rezső
Mint monottam, a lengyelek nem beszariak: Megszavazta a lengyel parlament a pedofilok kasztrálását
www.origo.hu/nagyvilag/20090925-ivartalanitjak-mostantol-a-lengyel-pedofilokat.html
Elég a gágogásból, nem az uniónak, a TASZ-nak , meg mindnféle kívülről támogatott szervezetnek kell megfelelni, hanem az itteni magyaroknak. Ideje felismerni, hogy a liberális szájtépés helyett a jogok mellé kötelezettségek is járnak. Kriminalisztikában pedig vaskos kötetük van már roma honfitársainknak, tisztelet a kivételnek.,de nagyon elég már abból, hogy nem lehet kimondani a valós tényeket! A tetteik alapján ítéljék meg az embereket! Ennyi.
lenhardtibolya
@marlin: Sajnos abban teljesen igaza van, hogy a cigánybűnözők igencsak elszaporodtak, és gátlástalanul gyilkolnak, erőszakolnak. Pintér ígérete, hogy két hét alatt rendet csinál, bizony nem valósult meg. Nem tudom, hogy mi a megoldás? Létezik-e olyan erő a jobbikon kívül, amelyik képes lenne megállítani ezeket az elvetemült gazembereket?!
csa-csa
@Dr plágium: NA VÉGRE! de gyorsan!!!
Dr plágium
www.atv.hu/belfold/20131001-soroksari-gyilkossag-ismeretlen-tettest-keres-a-rendorseg/hirkereso azt mondták, ezt az esetet kivéve minden gyilkosságot felderítettek a fővárosban. Basszák meg, megelőzni kell! Az áldozatnak mindegy már, az életét nem kapja vissza. A hozzátartozóknak ad ugyan némi megnyugvást de nem kárpótolja Őket!
vidi500
Ez nem csak rendőri, közbiztonsági kérdés. Ez köztudat, közmorál kérdése is. Persze hibbant, aberrált a leggazdagabb és legnagyszerűbben megszervezett társadalomban is előfordul. Legfeljebb a mozgásterük kisebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.