A fitnesz házaspár sem tudott szó nélkül elmenni a szörnyű gyilkosság mellett, ami még csütörtökön történt, de ma került nyilvánosságra: megfojtottak és megerőszakoltak egy kocogó nőt Soroksáron.

Schobert Norbi azt írja, azért osztotta meg a hírt vállalkozása oldalán, hogy "ne lehessen eltussolni." Bónuszként megkapjuk Norbitól az összes ilyenkor szokásos frázist, úgy mint visszaahalálbüntetést, melegszállástmifizetjük, mipénzünkönmietetjük.

Rubint Réka ennél is tovább megy, és megkérdezi, amit ilyenkor meg kell – "hol élünk?" – majd a halálbüntetéstől hamar eljut odáig, hogy a meggyilkolt nő FUTOTT. "Ti és én is nap, mint nap futunk kora hajnalban, késő este, ahogy éppen az időnk engedi! Osszátok meg egy a bejegyzést, mert emellett nem lehet elmenni..." – írja.

Hát így. Osszátok, és persze ettől még fussatok! Van DVD-nk és teljes kiőrlésű kalácsunk is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@dömdödöm: Persze, a Jóisten ne adja be a felmondását esetleg?

Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy alatt is ugyanígy voltak elvetemült gyilkosok, gyilkosságok, talán még több is (kotord elő a statisztikát ha érdekel).
dömdödöm
@leszúrt rittberger: Igen igazad van t .őket a nép leváltotta ! De most már asszem nem elég az ügy felderítés mert mindenki veszélyben van ez pedig a vezetők hibája hogy ennyi elvetemült állat járkál az utcán :-(
Yoda69
Jo reklam a gurunak...
Eleg gusztustalan, de legalabb viszik a fogyis cuccot.
radios45
Az esettől függetlenül, az esti +éjszakai futás, egyáltalán nem egészséges a szervezetnek.
Kora este a fáradt ember teste, pihenni kikapcsolni akar, nem pedig újabb terhelést felvenni.erőltetni.
Szvetlana
Eltekintve a Sóberték nyálas hozzászólásáról, ez a gyilkosság felháborító, mindenkit felrázott. Itt csak az a gond a Réka hozzászólásával, hogy egy kocogó-futó nőt öltek meg.
Vajon akkor is felháborodik a Réka, ha este egy munkából hazamenő elfáradt esetleg 80 kg -os nőt ölnek meg?Vagy agyonvernek egy idős bácsit aki a kutyáját sétáltatja,? ugye nem!
radios45
Tekintettel arra,hogy nem ez volt az első eset, mikor csinos egyedül futó nőt támadtak +öltek meg,
egy védelmi eszközt,pl. gázspray gázpisztoly-t, vihetnének magukkal, az este, és/vagy kora reggel sportolók, nő-ff., mindegy, a lényeg hogy lenne egy esélye az őnvédelemre, a menekülésre, a megtámadottnak.
Ráadásul kutya támagáskor is hatékony, egy kisméretű félautomata pisztoly, igaz cipelni kell.
Ennél az esetnél, szerintem lesből hátulról ragadta meg, a későbbi áldozatot, így annak esélye sem volt, +kiabálni sem tudott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.