Brutális gyilkosság történ a soroksári Szigetdűlőben csütörtök éjszaka, a Blikk szerint kötéllel hátulról megfojtottak egy kocogó nőt.

A 36 éves kisgyermekes családanyát, K. Krisztinát, a helyiek szerint az elkövetők meg is becstelenítették. A nő férje rendőr. Soroksáron azt beszélik, gyanúsítottjai is vannak az ügynek, a gyilkosok pedig korábban már terrorizálták a környéket.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a lap értesüléseit. Közleményükben azt írják: szeptember 25-én éjszaka holtan találtak egy 36 éves budapesti nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A kegyetlen tett megrázta a környéket, a megölt asszony emlékére gyertyákat gyújtottak a Dobó utcánál.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@craven: A szóbeszéd szerint azok voltak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gabrella
A rendőr férj talán majd igazságot tesz! Nem lehet már kimenni az utcára sem lassan, olyan a közbiztonság.
darwin
Csütörtök óta csend van?Hány nő jár arra futni?Sok!Miért nem figyelmeztették őket a veszélyre?Hátha megfojtanak még vagy kettőt és több lesz a nyom?
vukkocska
@darwin: A környéken "szerencsére" hamar híre ment. Soroksár ezen részén az emberek döbbentek, félnek. Én is azonnal hazamentem a telkemről, komolyan megijedtem. Nyugodt, békés környék, a közelben egy közkedvelt kerékpár út, sok gyalogos és biciklis forgalommal.
bundi
csodálom, hogy ezt még nem fogták a bajnaira, és egyesek nem jönnek megint azzal, hogy ez csak gumicsont a ballibsi bérrettegőknek.
kkalman
Traffipaxhuszároknak egy a képességeiket meghaladó feladat. El kell fogniuk a gyilkost. Elárulom, ez csak viszi a pénzt a büdzséből.
kiskutyauto
Hát cseszdmeg, így hogy rendőr a férje, ez egyértelmű maffia-leszámolásnak tűnik... Ez a zsaru, valószínűleg egy komolyabb, elvetemült bűnözőnek, bűnszervezetnek (pl oroszok, ukránok, kínaiak és arabok) tört borsot az orra alá... Aligha lehetett ez véletlen... pszichopata erőszakolók SOHA nem csinálnak ilyet!!! Nagyon ázsiai szagú és maffia szagú a dolog... A közbiztonság egyre elkeserítőbb és aggasztóbb az országban... én már legalább egy éve nem engedem sötétedés után sehová egyedül a barátnőmet... Köszönjük Don Pintér, hogy két hét alatt rendetcsináltál... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán
craven
csak nem egy kedves,átlagos iq szint alatti integrálódni kívánó roma származású fiatalember volt?
coyote3
1. Szeretném tudni mikor kezdődik a nagy hangon beharangozott 2 hét, amitől fogva rend lesz az országban.
2. Én ugyan reggelente futok, de már engem is csesztettek, pedig pasi vagyok.
3. Remélem , ha elkapják az illetőt a börtönben majd a nagyidős "fiúk" Juliskává teszik. Naponta többször is...
Levendula
@craven: A szóbeszéd szerint azok voltak...
egyember
@coyote3: Minden nap elkezdődik (a két hét).
Csak soha nem fejeződik be.
Esetleg csak kezdődik, de nem folytatódik?
martinpalermo
Szomorú,történet,,gyalázat,hogy ilyen ,állatokat szülnek emberek.
dr. prédikátor
@kkalman: Ha a te háztartozóddal történne meg ugyanez ,akkor is nyilvánulnál meg???
lenhardtibolya
Sajnos nem szabad egyedül kocogni még lakott területen sem, mert bármi megtörténhet az emberrel. Éveken át kora reggelenként kocogtam a környékünkön, amelyik lakott terület, kertvárosi rész, mégis megtörtént, hogy hozzám szegődött a fiatalember, követett hazáig. Igaz, semmiféle támadás nem volt, de annyira idegesített, hiába mondtam, hogy ne kövessen, hogy az eset hatására lemondtam a kocogásról.
darwin
@vukkocska: Szerencse a szerencsétlenségben,hogy Soroksár egy nagy falu,gyorsan mennek a hírek.De vannak,akik csak jönnek mennek munkából,szét se néznek,szóba sem állnak senkivel.Ne diszkrimináljunk,de a fiatalok jó része ilyen.Interneten rögtön közzé kellett volna tenni a gyilkosságot,ott eljutott volna hozzájuk is a hír.Soroksáron sok egyetemista lakik albérletben,mert olcsóbb mint a belváros és a vidékieknek megszokható.
Darthon1
Ezért kellett Orbánnak morálisan tönkretenni a Rendőrséget. Ha a bűnözők elpofátlanodnak, akkor lehet keményebb fellépést követelni és bevezetni olyan törvényeket, amelyeket normális demokráciában nem lehetne. Lesznek itt még csúnyább dolgok is. Önvédelemre pedig végképp ne gondoljon senki. Elég, ha a polgármestereknek , bíróknak, képviselőknek jár alanyi jogon a fegyver. A többi pusztuljon!
Dr plágium
Ezeket kell halálra verni a kihallgatás alatt.
gabrella
A hülye rendőrök csak azt verik halálra aki egy tyúkot lop, a gyilkosokat nem.
jancsipapa
A kedvencek . És ezek egyenlőek velem ,Pokorni !??? Előbb utóbb a te feleséged (lányod) is sorra kerül .Remélem majd akkor is véded őket .
levarosbukta
.. és Pintér elvtárs még mindig nem mondott le!
honeykiss
@levarosbukta: nem is fog :(...amint az ábra mutatja, jó ez így nekik, mi meg mehetünk oda !
kamazuka
@honeykiss: Ő most a keleti nyitással van elfoglalva.
Hát hogyan is érdekelné az adófizető biztonsága.
Nyugdíj előtt?
Kérem.
Kamerák előtt pózolni,fontos szakembernek látszani.Elvégre fideszesek vagyuk az ámbitusát neki!
varirmag
@kiskutyauto: Hát persze " maffia leszámolás " és a többi ? A naponta agyonvert,meggyilkolt,kirabolt mind, mind a "maffia" műve.
Ne legyél már ennyire "egyszerű" !
""A közbiztonság egyre elkeserítőbb és aggasztóbb az országban"
Na ebben igazad van !
gergely
Remélem megtalálják a tetvet/tetveket!
csend
Már történt idén hasonló, szintén kerékpárúton kocogó fiatal rendőrfeleséggel, csak ott az elkövető, aki ugyanahhoz a kategóriához tartozott mint itt, szerencsére nem ölte meg az áldozatot.
hvg.hu/itthon/20130308_Elozetesbe_kerult_a_kocogo_not_megeroszak
Azt a rohadékot legalább elkapták.
szablyafűrész
...ennek a bűncselekménynek erősen "rejtett erőforrás"-szaga van...
feri57
A magyarság egyre durvul, ahogy nő a szegénység egyre több a magyar nincstelen , egyre szaporodik a bűncselekmény is.
varirmag
@feri57: ne beszélj baromságot ! A szegénység nem indok,sem az erőszakra,sem a gyilkosságra. Vagy szerinted milyen vagyontárgyat cipelt magával az a szerencsétlen asszony.
craven
@Levendula: ki gondolta volna... pff... férgek
ETA
Végre igazi büntetést kellene már alkalmazni és gyorsan!!!
nemkati
"A nő férje rendőr" - Blikk szept. 29.
"az áldozat férje, a taxisként dolgozó testépítő" - HVG szept. 30.

Rettenetes tragédia ez és elképesztően aljas bűncselekmény!

De mi indította arra a rendőr férjet, hogy már másnap testépítő taxisnak álljon?
kkalman
@dr. prédikátor: Igen! Az elmúlt években volt rossz tapasztalatom a traffipaxhuszárokkal, nem azért mert engem csesztettek, de erről egyszer-kétszer írtam már itt a propin.
Tartom a véleményemet, ez a tehetségüket meghaladó feladat számukra.
Az elhunyt családjának meg őszinte részvétem.
Vasárnapiiskolás
@feri57: tévedsz!nem a magyarság egyre durvább,hanem a cigányok.aki mást ugat hazudik!!!Nézz a kormányra:nincs fehérember...
Csodapók
@nemkati: Akár testépítő a néhai férje, akár rendőr, őszinte részvétem a hátramaradottaknak.

Egyszer valaki már felháborodott, amikor egy másik bűncselekmény kapcsán azt mondtam, hogy nem szabad provokálni a sorsot, nem szabad este, sőt éjjel(!) egyedül egy nőnek az utcán tartózkodnia. (Talán a pécsi polgármester lányát ért inzultus kapcsán kérdezték tőlem, hogy akkor ne menjen szórakozni egy fiatal?)
Nos se kocogni, se szórakozni, se este, se éjszaka, @amíg ilyen a közbiztonság:!

(Márpedig a közbiztonság, sajnos csak rosszabb lesz, nem jobb!)

Tudjuk, hogy sajnos fényes nappal is történnek bűncselekmények,
de a saját, jól felfogott érdekünkben csökkenteni kell a támadási felületet!
nemkati
@Csodapók: Főleg, hogy férfiakat is szoktak megtámadni. Akkor egy nőnek jóval több esélye van támadás áldozatává válni, és jóval kevesebb esélye egy támadásból élve, de legalább sértetlenül megmenekülni.

Futáshoz nem vinnék magammal sok cuccot, de legalább egy gázspray nem árt. Fényes nappal, sűrűn lakott helyen is. Azt a kisfiút is fényes nappal verték félholtra.

Szidhatnám Pintért a 2 hét miatt is, mindezek miatt is (meg is teszem), de itt sokkal nagyobb a baj, mint amin egy Pintér segíthetne. Minden nap többször jut eszembe, hogy megérett az emberiség a pusztulásra. Még úgy is, hogy annak, hogy egy ember ilyen aljas bűncselekmények elkövetőjévé válik, annak nem kizárólag ő maga az oka.

Jó lenne, ha egy istenhívő okos ember elmondaná, mi arra a válasz: ha a Jóisten mindenható, miért nem tudja csak a bűnösöket sújtani, elpusztítani, miért ítél ilyen-olyan halálra válogatás nélkül bűnöst és ártatlant?
nemkati
@Csodapók: Egyébként hogy először rendőr volt, most meg taxisofőr és testépítő, az csak azért tűnt fel nekem, mert tegnap még olyan találgatások is voltak, ez valamiféle bosszú a rendőr férj valamilyen intézkedése miatt. De a taxisofőr mit követhetett el, hogy bosszúból a feleségét ölték meg?
Csodapók
@nemkati: Nyilván a szegény fiatalasszony volt a célpont, az indíttatás meg nemi jellegű.
Magyarul: rohadt, mocskos erőszakoló gané, amelyik másképp nem kapott nőt.
Jaj, szörnyű, hogy milyen moslék világot élünk!
Yoda69
orban/pinter rendett tett 3 het alatt.
Meg is van az eredmenye, Magyarorszag ma jobban teljesit...
Csak az a baj hogy ezt orbanon kivul senki nem igy latja.
hattorihanna
Nem elég hogy megölik azt akit a legjobban szeretsz,de még meg is becstelenítik.Ennél szörnyűbbet elképzelni sem tudok,ráadásul ott van a kisfia,akinek még hosszú évekig szüksége lett volna az édesanyjára.Nem is tudom hogyan lehet ezt túlélni a férjnek,tovább lépni,egyáltalán létezni...Szörnyű hogy ilyen dolog megtörténhet bármelyikünkkel.
Stephen Hawking
FBI kell ide, azok már megoldották volna az ügyet!
marlin
Őszintén sajnálom az áldozatot, részvétem a gyászolóknak!!

De azt a "kéthetes Fidesz mantrát" miért nem kéri számon senki a kormányzaton??
@lenhardtibolya: "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!, vagy Magyarország jobban teljesít??"
Mibe??
A cigánybűnözők kitenyésztésébe??
Hellcat
Hát ez több mint brutális...
Amúgy miért érzem úgy, hogy a választások előtti "2 héten" rend lesz?
A Tündik bündije
Nagyszerű, komolyan... az életkorom meg a sporttevékenységem (én is kocogok) is egyezik az áldozatéval, és ráadásul még a helyet is ismerem... :-(
Rezső
Mint monottam, a lengyelek nem beszariak: Megszavazta a lengyel parlament a pedofilok kasztrálását
www.origo.hu/nagyvilag/20090925-ivartalanitjak-mostantol-a-lengyel-pedofilokat.html
Elég a gágogásból, nem az uniónak, a TASZ-nak , meg mindnféle kívülről támogatott szervezetnek kell megfelelni, hanem az itteni magyaroknak. Ideje felismerni, hogy a liberális szájtépés helyett a jogok mellé kötelezettségek is járnak. Kriminalisztikában pedig vaskos kötetük van már roma honfitársainknak, tisztelet a kivételnek.,de nagyon elég már abból, hogy nem lehet kimondani a valós tényeket! A tetteik alapján ítéljék meg az embereket! Ennyi.
lenhardtibolya
@marlin: Sajnos abban teljesen igaza van, hogy a cigánybűnözők igencsak elszaporodtak, és gátlástalanul gyilkolnak, erőszakolnak. Pintér ígérete, hogy két hét alatt rendet csinál, bizony nem valósult meg. Nem tudom, hogy mi a megoldás? Létezik-e olyan erő a jobbikon kívül, amelyik képes lenne megállítani ezeket az elvetemült gazembereket?!
csa-csa
@Dr plágium: NA VÉGRE! de gyorsan!!!
Dr plágium
www.atv.hu/belfold/20131001-soroksari-gyilkossag-ismeretlen-tettest-keres-a-rendorseg/hirkereso azt mondták, ezt az esetet kivéve minden gyilkosságot felderítettek a fővárosban. Basszák meg, megelőzni kell! Az áldozatnak mindegy már, az életét nem kapja vissza. A hozzátartozóknak ad ugyan némi megnyugvást de nem kárpótolja Őket!
vidi500
Ez nem csak rendőri, közbiztonsági kérdés. Ez köztudat, közmorál kérdése is. Persze hibbant, aberrált a leggazdagabb és legnagyszerűbben megszervezett társadalomban is előfordul. Legfeljebb a mozgásterük kisebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.