Holtan találtak otthonában szerda délelőtt egy 72 éves cibakházi férfit. Az eddigi adatok szerint az idős ember bűncselekmény áldozata lett - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes annyit mondott még, hogy a rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel több információt egyelőre nem közöl. A megyei főkapitányság emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Máthé György, a váci egyházmegye szolnoki kerületének esperese az MTI-nek elmondta, hogy az áldozat a helyi plébános volt, aki több évtizede került Cibakházára. "Egyszerűen és szerényen élt, hivatása teljesítése közben sikerült mindenkivel megszerettetnie magát. Sokat segített a szegény sorsúakon, a nehéz anyagi helyzetben lévők hozzátartozóit többször ingyen temette el" - fogalmazott.

A Magyar Katolikus Egyház Váci Egyházmegyéjének honlapja szerint az 1940-ben született Sz. András plébános, nyugalmazott esperes 1979 július elsejétől szolgált Cibakházán. 1987 és 1994 között a szolnoki kerület esperese volt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
@nyanya001: úgyszintén ezt kívánom ,de azért kiváncsi leszek ha egyáltalán kiderítik hogy miért történt ez a szörnyűség ezzel az emberrel :-(
kiskutyauto
A lassan de biztosan társadalom egyre kevésbé tűri az egyházak néven futó maffiák élősködését és demoralizáló, agymosó hatását... ennek jelei látszanak itt-ott... lesz még több felgyújtott templom és felkoncolt pap... ez nyilvánvaló...
lajospapa
@kiskutyauto: Az egyházak nyomulnak, ez igaz. Viszont nem hiszem hogy egy kis községi plébános járna elől ebben. És főleg nem ez a megoldás. Nyugodjon békében!
kiskutyauto
@lajospapa: nem megoldás, hanem reakció... már gyújtottak fel, raboltak ki templomokat... mivel az egyház nemhogy ekvivalens hanem sokszorosan bűnösebb emberiségellenes bűnözők, mint a nácik és a bolsevikok együttvéve (1000 éven át irtották-nyomorították az emberiséget!!!), mégsem lettek elszámoltatva felelősségre vonva, sőt tömeggyilkos szervezetük egyenes örökségét mai napig is emelt fővel tartják, szimbólumaik és elveik zavartalanul maradtak (még az inkvizíció intézménye sincs hivatalosan nemhogy bocsánatkérés vagy felelősségrevonás, de még megszüntetve sem!!!) s mindezzel együtt AHOGY ÍRTAD, MÉG VAN POFÁJUK NYOMULNI IS... Node nem baj az, saját maguk alatt vágják a fát, pont ezzel gyorsítják, katalizálják a folyamatot, hogy az emberiség felébredjen és mielőbb lerázza végre magáról a vallások aljas parazita emberiségellenes rabigáját...
lajospapa
@kiskutyauto: Abban egyet értünk, hogy sok milliárd ember szenvedett és halt meg valamilyen hitért harcolva, vagy miatta. Kontinensnyi területek lakosságát mentették meg a sátántól úgy, hogy ha nem tért meg hát kiirtották. Ez azonban csak a látszat volt, bizonyos emberek hatalmi vágya, vallási köntösben. Egy vallás addig szép és emberi (általában) amíg üldözik. Ha hatalomra kerül mindent elfeled, egy szűk zsarnoki csoport irányít, akiknek már semmi köze a korábbi szép eszmékhez. Így volt ez a kereszténységgel, Allah eszméivel, a marxizmussal és a mai időket már nem is említem. Viszont akik félreviszik az ESZMÉT, nem a falusi plébánián, (vagy pártirodán) találhatók, noha lehetnek piti bűnösök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.