A Nagyerdei Stadion Kft. gyorsított meghívásos közbeszerzést írt ki a Debrecen Nagyerdei Stadion rekonstrukciójához kapcsolódó újabb kivitelezési munkálatokra - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Na de elég legyen már ebből a sok stadionból! Nem fogja fel az egyszerű agyam,hogy kinek és miért és főleg milyen pénzekből építik!?
martinpalermo
@silber13: 6.Kedves nevezett!Azt szíveskedjen megmondani,mikor ,és kikkel tetszett konzultálni,írásaim igazságtartalmáról,és milyen indíttatásból?7.Csak azért kérdem,mert akkor sok itt a senki,az ön megjelölésével.8 Nem önnek írom mondanivalómat,számomra nincs is, míg meg nem jelenik,és azonnal re kommentel.9.A kommentek valóságtartalmát ön elvetheti,de igazolni majd csak a jövő év teheti.10.Ne gondolja ,hogy beteljesülése boldoggá tenne,és azon kuncognék,hogy látjátok nem hittetek nekem.11.Kérném a nyugalmat öntől,nem igazán,érdeklődöm arról,hogy önnek mi a véleménye a közbeszerzésekről Kósagrádban vagy bárhol is.Üdv@martinpalermo:
silber13
@martinpalermo: Megértéssel fogadom azön álláspontját, kérem, írásbeli érintkezésünket( hs van ilyen ) szigorúan a személyes diplomácia szabályai szerint folytatni.
Őszinte tisztelettel: silber13
martinpalermo
@silber13: Én eddig is azt tettem..Tengermély tisztelettel@martinpalermo:
varrólány
A közbeszerzésről viszont nem lettem okosabb, de majd én is alszok erre egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.