A Nagyerdei Stadion Kft. gyorsított meghívásos közbeszerzést írt ki a Debrecen Nagyerdei Stadion rekonstrukciójához kapcsolódó újabb kivitelezési munkálatokra - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kedwes
@Dr. Felipe: Kósánál? Lehet, hogy más a szorzó!
martinpalermo
Baktassak,ha a Fidesz,nem el akarja veszíteni a választásokat!Jöhettek középesek, ballibesek,cucilisták,legszebb vezérükkel.Mit találtok majd az éléskamrában?Azt ami szorosan köthető,a ló nevű állathoz.De semmi pánik,majd vesztek fel kölcsönöket, dollárpapától,meg akik már bejelentették vételi szándékait országunkra.És hangzik majd vert csonthalmainkon győzedelmi,ének!Hurrá levertük Őket.Na,és az emberek,jahh kérem,a sóhivatal megszűnt!
silber13
@martinpalermo: 14:35-re Cassandrai jóslat. Kár, hog az lesz a vége, mint a többi jóslatának
martinpalermo
@silber13: 3.nevezett jós, az nő volt--jósnő,legjobb tudomásom szerint,és minden jóslata teljesült---pl a Trójai faló.!4.még" hog "-én jósolnék--nem uram ez egy komment , mint itt az oldalon sok más is..5.Én,még mindig férfi vagyok,és azt használom is.Az első két pontot,meghagytam a következő megkereséshez.
silber13
@martinpalermo: Pontosan tudom, hogy Cassandra nő volt. Teljesültek a jóslatai, de soha nem hitte el a jóslatait senki. Ez volt a büntetése. És én azt bátorkodtam mondani, hogy az ön által jövendölt dolgokat senki nem hiszi el, főleg Debrecenben, vagy másképpen: Kósagrádban.. Férfiúi mivoltát eddig sem vontam sem én, sem pedig mások kétségbe használja kedvére. A számomra hagyott két pontra pedig köszönettel nem tartok igényt.
Üdv: Silber13
hallgatag
Mr 20 % és a Közgép...itt a stáblista !!!
A szindarabot rendezte...Ki más ???
gabrella
Na de elég legyen már ebből a sok stadionból! Nem fogja fel az egyszerű agyam,hogy kinek és miért és főleg milyen pénzekből építik!?
martinpalermo
@silber13: 6.Kedves nevezett!Azt szíveskedjen megmondani,mikor ,és kikkel tetszett konzultálni,írásaim igazságtartalmáról,és milyen indíttatásból?7.Csak azért kérdem,mert akkor sok itt a senki,az ön megjelölésével.8 Nem önnek írom mondanivalómat,számomra nincs is, míg meg nem jelenik,és azonnal re kommentel.9.A kommentek valóságtartalmát ön elvetheti,de igazolni majd csak a jövő év teheti.10.Ne gondolja ,hogy beteljesülése boldoggá tenne,és azon kuncognék,hogy látjátok nem hittetek nekem.11.Kérném a nyugalmat öntől,nem igazán,érdeklődöm arról,hogy önnek mi a véleménye a közbeszerzésekről Kósagrádban vagy bárhol is.Üdv@martinpalermo:
silber13
@martinpalermo: Megértéssel fogadom azön álláspontját, kérem, írásbeli érintkezésünket( hs van ilyen ) szigorúan a személyes diplomácia szabályai szerint folytatni.
Őszinte tisztelettel: silber13
martinpalermo
@silber13: Én eddig is azt tettem..Tengermély tisztelettel@martinpalermo:
varrólány
A közbeszerzésről viszont nem lettem okosabb, de majd én is alszok erre egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.