Mert nincs az a kórházi tartózkodás, ami alatt ne lehetett volna a helyettes beszédét úgy aposztrofálni, hogy „a magyar miniszterelnök üzenete a konferenciához”. De ebben az esetben Orbán Viktornak állást kellett volna foglalnia. Aminél azért sokkal egyszerűbb lehetett számára csövekkel a kötésben fotózkodni egy kórházi ágyban. Amiből hipp és hopp kormányülni azért fel tudott ülni, és kelni. Azt a kellemetlen képzetet keltve, hogy a súlyosnak beállított baleset nem is annyira volt súlyos, mint amennyire alibi. Az a cég, amelyik emiatt elhalasztotta a gyárnyitást a személyi kultuszos túlpedálozás jegyében az meg így járt. Az orvosoknak ellenben gratuláció a sikeres műtéthez, és a rendkívül gyors gyógyításhoz.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@kiskutyauto: A felsoroltak mind, azt nem tudom, de az, hogy Rákosi elégedetten csettintget, az biztos.
Hellcat
Egy kis jól beállított propaganda soha nem árt...máshoz úgy sem értenek.
GeoCravker
@Hellcat: Ez csak akkor igaz, ha tényleg jól van beállítva. Orbán ezt határozottan túljátszotta. És dulván...
Hellcat
@GeoCravker: Látod hogy a sok fan megkajálta...nagy csodának tartják, hogy így is bement dolgozni a qrbán...persze van aki meg átlát a szitán.
GeoCravker
@Hellcat: Nem is teljesen világos, hogy miért. Akinek csak a rokona vagy ismerőse, szomszédja járt már kórházba az is tudja, hogy egy szimpla duzzanatleszíváshoz való becsövezés is minimum 3 nap. Nem járóbetegként intézik.
Hellcat
@GeoCravker: Na látod itt kezdődik a fideszes propaganda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.