Így reagált Hodovánszki Csaba, a Futapest Klub elnökségi tagja, amikor valaki megosztotta a facebookos üzenőfalán az áldozat emlékére szervezett futást. Aztán bocsánatot kért.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Nem kellene ezt a f@szt ( a Hodovánszkira gondolok ) jól tökönrúgni ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Antihumánus megnyilvánulás-közfeladatra alkalmatlan ez a Hodovánszki.
turul72
Ezek szerint Szögi tanár úr is hibás volt, mert segíteni akart az amúgy sértetlen elé futó egyereken. Vagy az a számos idős ember, akik mertek élni 75-80 évet, és ezt a felelőtlenséget kérik számon rajtuk az alattomos gyilkosaik. Vagy a pécsi pszichológus csaj, aki el met menni bulizni, és a "kéthetes rendben" bízva elindult haza. Vesztére.
És persze az a kis srác is felelőtlen volt, és csak a megérdemelt verést kapta, akit Pesten vertek félholtra. Hiszen tudomásul kellene már venni, hogy a magyar embernek csak az jár, és csak akkor viselkedik felelősen, ha jól bezárkózik, és áhitattal figyeli a győzelmi jelentéseket a sok független médiából.
Az ilyen nyilatkozók meg bekaphatják azt, amire gondolok.
Senara
" Mélységesen sajnálom. Indulatból jött, hirtelen voltam. Természetes, hogy nem gondoltam komolyan." Nem gondolta komolyan , viccnek még undorítóbb .
Indulattal , példaként családi vitával , nem lehet megmagyarázni , hogy egy fiatal nő borzalmas halált érdemel , mert elment futni ! A levele végén az üdvözlettel +név megint undorító , mert üdvözölje , majdnem leírtam kit .
dr. prédikátor
Meggondolatlanságból írta? az még rosszabb!!! Bunkókám! előbb számolj tízig mielőtt ilyen baromságokat leirsz!!!
nemkati
Az az ember legőszintébb megnyilvánulása a jelleméről, amit első indulatból mond.
bretagne
@kkalman: Kivételes eset. Hány kormánypártinak kellett volna már lemondani? Eszükbe sem jut! Mert ők tökéletesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.