"Nincs többé szabad véleménynyilvánítás a Nemzeti Színházban - legalábbis a közönség számára. A teátrum honlapján ugyanis törölték a nézői hozzászólás jogát... A teátrum honlapján eddig élénk fórumozás folyt az aktuális darabokról, a művészek játékáról, egy-egy rendezvény történéseiről, de sokan ezen a felületen csereberélték a jegyeiket is. Tegnap azonban törölték a nézői hozzászólásnak teret adó felületet a weboldalon. "

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Visszamentünk a kultúrában is 100 évet, és akkor még nem volt internet!
mátmar
Mit képzelnek egyesek, hogy csak úgy nyilvánosan véleményt mondjanak! Főleg ha a megszólalások nem Nagy Vezérünket dicsőítik! Az a szabad vélemény nyilvánítás ami a FideSS szerint szabad. Egyébként is hamarosan jön a gondolatrendőrség. Arra lennék kíváncsi, hogy minket a Propelleren írogatókat mikor tiltanak le, illetve mikor kapjuk a retorziót az önálló véleményünk miatt?
Uborkakulcs
Eddíg lehetett, de le sem szarta senki. Most nem lehet, így le sem szarja a véleményeket senki. A helyzet ugyanaz, de eddíg azt hitték az emberek, hogy legalább valaki foglalkozik a hozzászólásokkal. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.