Október 23-án összellenzéki megemlékezést tart a Jobbikon kívül gyakorlatilag minden olyan parlamenti és parlamenten kívüli párt, akik egyetértenek abban, hogy Orbán Viktort és kormányát le kell váltani.

Október 23-án összellenzéki megemlékezést tartunk. Sokfélék vagyunk és sokféleképpen gondolkodunk a politikáról, de abban egyetértünk, hogy Orbán Viktornak mennie kell és vinnie kell magával a rendszerét is. Találkozzunk október 23-án 14 órakor a Műegyetem előtt!
Jöjjünk össze, hogy ők menjenek! – írták a szervezők az esemény Facebook oldalán.
Résztvevő szervezetek:

- Együtt 2014
- Párbeszéd Magyarországért (PM)
- Magyar Szocialista Párt (MSZP)
- Szabad Emberek Magyarországért Liberális Párt (SZEMA)
- Modern Magyarország Mozgalom (MoMa)
- Demokratikus Koalíció (DK)
- Liberálisok
- Magyar Szociáldemokraták Pártja (SZOCDEMEK)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
@leszúrt rittberger: Az ATV-be betelefonálók nyolcvan százaléka azt sem tudja ,hogy a Hibbant már nem az MSZP-ben van .Csak magyarázza ,hogy majd az ő vezetésével a Maszop leveri a Patást.
csa-csa
@leszúrt rittberger: "Szétforgácsolódott tragikomédia. Honnan tudná Jucika néni, aki megnéz napi 1 híradót, hogy ki van kivel... "
szívemből szóltál!
lajospapa
Alapjaiban ezer darabra hullott Magyarország. Ugyan ez van az elszakadt országrészekben is. Két-három erdélyi, délvidéki,felvidéki párt küzd egymással, nem az autonómiáért, hanem az itthonról beígért koncért, itthon a parlamentbe jutásért, mert ott jó meleg van. A nép pedig irigykedve nézi a pedagógust, mert kéthavi szabadsága van, a tanár a tűzoltót, mert korán mehet nyugdíjba. A devizahitelest a nem hiteles, mert ő fizet helyette, a fával fűtő, a rezsicsökkentett több százezret "megtakarító dőzsölőt" . Van viszont egy igazi csodás összefogás, amely mindezt összehozta. A reklám szlogenre emlékezve mondom: "Köszönjük Emese!"
bretagne
@hallgatag: Azért, mert a fejébe szállt, nem a dicsőség, hanem a hatalmi vágy.
mátmar
Pofozgatják a szart! Nem hiszem, hogy valami is lenne az összefogásbók a választásokon és Sajnos megint ezek a csótányok fognak nyerni. Sajnos! Egy TELJES választási összefogás kéne. Összehívni egy alkotmányozó országgyűlést népszavazás után, megváltoztatni úgy az alkotmányt (nem alaptörvényt), hogy eltűnjenek a FideSS szarságai. Addig szakértői kormány működne. Ha rendbe tették a belső életünket akkor jöhetnének a különböző pártigények.
moiszikf
Anno,a Pesti Srácok megmutatták,hogyan kell összefogni. Kár,hogy a mai "demokratikus ellenzék" elődei eltapostatták Őket a szovjet tankokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.