Az iskolarendszer átalakítása elleni tiltakozásul a parlamenti ülésteremben éjszakázott öt, a Demokratikus Koalícióhoz (DK) tartozó független képviselő, akik kedd délután öt órától szerda reggel nyolcig webkamerán és közösségi oldalakon keresztül tartotta a kapcsolatot az őket megkereső emberekkel.

Gyurcsány Ferenc akciójuk végeztével, szerdán az MTI-nek azt nyilatkozta: a parlament vezetése kifejezetten korrekt együttműködést mutatott eleinte, "aztán valami megváltozott", mert nyolc órakor lekapcsolták a villanyt, így sötétben kellett dolgozniuk.

A pártelnök ezres nagyságrendűre tette a velük folytatott beszélgetésekbe bekapcsolódók számát, azt mondta, Kanadától Stockholmon át Bécsig mindenhonnan kaptak megkereséseket, amelyekre egymást váltva válaszoltak. Elmondta, hogy az interneten feltett kérdéseket minden, a vitába bekapcsolódó ember láthatta, így azt is ellenőrizhették, hogy a politikusok valóban azokra válaszolnak-e. Az eredeti téma – a közoktatás átalakítása – mellett számos egyéb kérdés, így például a földügyek, a dohányboltok, a fiatalok külföldre vándorlása, illetve az egészségügy is szóba került.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ez is a Fidesz pitiségére vall, hogy lekapcsolják a villanyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@percsi: Bocs, de nem borsót hanem borsot.
rokker33
@bretagne: Igen ez a Fidesz már csak ilyen!Szánalmasak az egészen és ezzel a kib@szok most veletek akciójukkal még szánalmasabbak és rettentően undorító dolog volt tőlük,hogy DIREKT lekapcsoltatták a teremben a villanyt,hogy ne tudjanak dolgozni!Mondjuk így is ügyesen megoldották kis lámpákkal és nem került ez nekünk milliárdokba mint a Fidesz levelezgetése!!
bretagne
@rokker33: Nem egy piti dolog, amit művelnek? Majd még a Kövér jól megbünteti őket!
rugacs
De jó, hogy nem került nekünk milliárdokba a Gyurcsány magánlevelezése! Pedig sokan szívesen áldoztak volna rá mások pénztárcájából! Ez tényleg nagy szerencse! Persze, ha Ferkó nem lett volna olyan lusta és elment volna a kapcsolóig, akkor felkapcsolhatta volna a villanyt, de több méterre volt tőle, így szerencsére nem ment le addig!! De jó nekünk, hogy a Gyurcsány ilyen lusta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.