Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasának cége is kapott pályázat nélküli állami földeket használatra – írja a Blikk.

Az NB I-es Puskás Akadémia elnöke a kormányfő szülőfalujában, Alcsútdobozon jutott három földdarabhoz. A Blikk szerint azt nem lehet tudni, hogy most mekkora területről van szó, ez továbbra sem nyilvános, ám az kiderül, hogy mindössze egy állami földdarab jutott másnak a településen.

Az egykori gázszerelő és családja a kormányváltás után vágott bele a földbizniszbe, ami igen jól jövedelmez nekik is. Mészáros Lőrincék cége, a Búzakalász 66 Kft. idén első fél évben 30 millió forint területalapú támogatást kasszírozott, testvére 6,5 milliót, felesége pedig 2,8 millió forintot kapott fél évre a földekért a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kimutatásai szerint.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mert Nálunk mindeki kap földet aki nem ismeri a kapát!! (legfeljebb a szájából lóg ki a kapanyél!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@X-ray: azt "elfelejtetted" (?) kitenni, hogy honnét az idézet ! Nyilván nem véletlenül ! Miért nem kurucinfóról idézel, ott is vannak ennyire " jó" adatok...
szablyafűrész
@Gyuri Géderről: leszoktak a kempingezésről is, amióta a parasztvezér az O.Gy. alelnöke !
miazavalami
@Gyuri Géderről: hehe. a traktoros parasztoktól a bank azóta már visszavette a milliós traktorokat, mert nem tudtak fizetni. Talicskával csak nem mennek tüntetni...
dolfi57
DERESRE KELL HUZNI A ZSIROS PARASZTOT!!! Addig kell nyuzni a Mészáros Lőrincz gazdát, amig egy csizmába nem jár "ferencz joska"
mátmar
Ez csak természetes! Minek olyanoknak föld akik örök életükben belőle éltek és tudták is gondozni.
taglo
Földet a műkörmösnek ,trafikot az énekesnek, szöllő hegyet a tanító néninek ,halas tavakat a fodrásznak , ki minek MESTERE ! Egyszer ,,bekattan ,, egy kisemmizett IGAZI -PARASZT -és agyonveri egy lapátnyéllel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.