Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasának cége is kapott pályázat nélküli állami földeket használatra – írja a Blikk.

Az NB I-es Puskás Akadémia elnöke a kormányfő szülőfalujában, Alcsútdobozon jutott három földdarabhoz. A Blikk szerint azt nem lehet tudni, hogy most mekkora területről van szó, ez továbbra sem nyilvános, ám az kiderül, hogy mindössze egy állami földdarab jutott másnak a településen.

Az egykori gázszerelő és családja a kormányváltás után vágott bele a földbizniszbe, ami igen jól jövedelmez nekik is. Mészáros Lőrincék cége, a Búzakalász 66 Kft. idén első fél évben 30 millió forint területalapú támogatást kasszírozott, testvére 6,5 milliót, felesége pedig 2,8 millió forintot kapott fél évre a földekért a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kimutatásai szerint.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mert Nálunk mindeki kap földet aki nem ismeri a kapát!! (legfeljebb a szájából lóg ki a kapanyél!!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Mert Nálunk mindeki kap földet aki nem ismeri a kapát!! (legfeljebb a szájából lóg ki a kapanyél!!)
Vizual
Osztogatunk, fosztogatunk. ...és kapják a nagy ellenségtől a pénzeket. Eu.-s juttatások. A kapával igaza van "Mobil123" -k. mert úgyi a 200 Ft-s drága krumpli is elfogy, mert nem termeltek ezek a FIDESZES földbirtokosok. Kintről, az elzavart multiktól kell majd venni.
human
Nem irigylem ezt az embert. Rengeteg munka és kitartás kellhetett hozzá, hogy idáig küzdje fel magát. 24 órából 36 óra is kevés lehet sokoldalú vállalkozásainak vezetésére. Példa ő mindenki számra, aki szeretne valamennyit is érni ebben a "_urva országban". :(
bundi
mert erre kaptak felhatalmazást a 2/3-tól, és ha valaki ezt megkérdőjelezi...?
jön a békamenet
A Tündik bündije
Ez a zsírdisznó is szépen hizlalja magát... szólni kéne neki, hogy nem fogja elbírni a villanyoszl... izé, én ilyet nem is mondtam...
pbalage
@A Tündik bündije: dehogy, ez egy becsületes sovány ember, és nem mondhatjuk azt se rá, hogy ci... jaj, én is tévesztettem, hol is van a backspace?
szablyafűrész
Hejj...ha én egyszer vidéki gázszerelő lehetnék és Orbán Victory ott lakna, ahol én, még a lottó ötös sem kellene...
kiskutyauto
Hatalommal visszaélve, állami szintű segítséggel egy országot fosztogatni (abban akár csak felbujtóként és vagy bűnsegédként részt venni), a nemzet javait elbitorolni, elpazarolni, elherdálni HAZAÁRULÁS.. a hazaáruló nemzetellenes bűnözés arányos büntetési tétele legalábbis tényleges életfogyt és teljes vagyonelkobzás (holdudvartól is, család és barátok ugyebár) és közügyektől végleges eltiltás... de persze hazaárulásért ugyebár leginkább KÖTÉL JÁR!!!
yazo64
@A Tündik bündije: Nem kellene már hizlalnia magát... így is olyan vastag a tokája mint a kínai telefonkönyv:)
Meine Ehre heisst Treue
Az olasz maffia ezekhez képest cserkésztábor...
sport50
na így kell előre lépni gázszerelőből trafikos és földesúr !!!mindenhez ért hirtelen az egész család!!???annyira átlátszó itt minden!ezért ragaszkodnak a hatalomhoz annyira,mert sok dolog kiderülne,és azt persze nem akarják!ennek a mészárosnak is jó vastag bőr van a képén...
Levendula
Azért ez sem piskóta:
"
Állami milliókat kapott egy MSZP-s képviselő lánya
Magyar Nemzet

2004. augusztus 13., péntek 07:10
Megközelítően 87 millió forint fejlesztési pénzhez jutott pályázat útján Csákabonyi Nárcisz, Csákabonyi Balázs MSZP-s képviselő lánya egy Somogyváron épülő ásványvíz- és üdítőital-gyártó üzem építéséhez – közölte tegnap Ágoston Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés Fidesz-frakciójának tagja. Csákabonyi Balázs úgy látja, a Fidesz most le akarja vadászni."
X-ray
MSZP-s képviselő fia...

"Tízmilliós közpénzt kapott az MSZP-s képviselő fia
, Legutóbb frissítve: 2006. december 12. 18:09 Sz. Sz.
Amíg Schvarcz Tibor MSZP-s honatya a parlament egészségügyi bizottságának elnökeként segítette a kormány szakpolitikáját, addig a fia az Egészségügyi Minisztérium (EüM) kommunikációját egyengette 2006. március 1. és május 31. között. A két hónapos munkát tízmillió forintért vállalta el ifj. Schvarcz Tibor cége – írja az (origo) internetes portál."
X-ray
MSZP-s képviselő fia...

"2013-10-03 - Hogyan pályázzunk meg 30 évesen egy zsíros EP-képviselői állást?

Legyen például Gúr Nándor az apánk, és legyen hozzá impozáns, állami és egyetemi ösztöndíjakkal és elismerésekkel teli, ám nullás versenyszférás szakmai tapasztalatot bizonyító politikus-életrajzunk is, biztos, ami biztos alapon.

Olyan, mint Gúr Rolandnak, Gúr Nándor MSZP-s képviselő fiának, aki zsenge 30 éves kora ellenére az előkelő harmadik helyet foglalja el az MSZP EP-képviselőjelöltjeinek a listáján, Szanyi Tibor és Újhelyi István után, közvetlenül Veres János, az egykori pénzügyminiszter előtt a sorban.

Csak egy kicsit visszatetsző, hogy a télen még Miskolc felől békésen éhségmenetelő szocialista politikus ahelyett, hogy a nagy büdös magyar valóságba, akarom mondani az élet sűrűjébe, a mélyvízbe dobná bele a fiát, hagy szívjon a gyerek pár évig szó szerint egy levegőt azokkal az emberekkel, akiket képviselni akar, ahelyett úgy tűnik, aranyozott szamárlétrát barkácsolt fia számára. ..."
Vizual
@Meine Ehre heisst Treue: A maffia beépült az államba. A Fidesz maga az állam.
Meine Ehre heisst Treue
@Vizual: Így van, a fidesz állami szintre emelte a bűnözést...
Vizual
X-ray ! Látom nosztalgiázol. A régi szép idők. Amikor még 10 millió Ft. is kiverte a biztosítékot. és hogy kinek a fia...
Ma már differenciáltan megy. A FIDESZ és főleg Orbán rokonsága az államba épült be, fontos nagy tapasztalatokat végzettséget és tudást igénylő helyekre. Millios fizetéssel. Nem sorolom, mert arra nincs elég karakter, meg hely a koment ablakban. :)
JAJMÁR
@Levendula: @X-ray: Hogy nem vadászta le ezeket a Fidesz?
Régi szép idők, azóta már milliárdokról van szó, és természetes, hogy valaki a fia, fia x-dik barátnője sorsát egyengeti.
Vizual
@Meine Ehre heisst Treue: Ez hagyján. De sokan a seggüket nyalják a leeső falatokért. Én nem értek azzal egyet, hogy a megélhetés miatt fogadják el a megalázó feltételeket és fizetést. Talán most értekezhetnék a gerinc és a lélek összefüggéseiről. De minek.
Nakimaga
Látom,vannak itt páran az elmúttnyócévezők táborából !
De nem ez a megoldás!
Az elmúlt 20 éven túl tesz az elmúlt 3 év,ez a nem frankó !:)
P-Márta
@Vizual: NEM ELÉG, HOGY FELSZIK A TÁMOGATÁST ??? - na, ez a sz@r ügy, amit "Mutyi-Orbán" kever.
A legszomorúbb, hogy nemzetközi szinten sem állítják meg, itthon meg az emberek MAXIMÁLIS kiszolgáltatottságban és FÉLELEMBEN élnek, féltik a munkahelyüket, jövödelmüket, ami érthető, mert a családnak enni kell adni, stb.

Gyalázatos hazug egy ember ez a "Mutyi-orbán", Isten adja, hogy mielőbb eltávozzon köreinkből a sajátjéiba, de végleg!
Vizual
Nem hibáztatható a magyar. A nemzeti oldalt már talán inkább lehet hibáztatni. sajnos a magyar az átkos megengedő végét, a liberálbolsevizmus áldásos megengedő, szabadságát élvezték és nem szoktak a megpróbáltatáshoz. Ugye csendben tűrik a bajai szélhámosságot is a FIDESZTŐL. De már nincs olyan réteg amelyik ne kapott volna kokit Orbántól. Én gyanítom, hogy feszül a büszkeségük, és szerintem egy előre meg nem határozható szikra...
Vagy az Auróra. :)
Zsuga
A főcímben nincs semmi újság. Manapság mi sem természetesebb ennél. Kicsit kritizálunk innen-onnan ezek miatt, aztán folyik minden tovább ugyan úgy, mint addig.
szablyafűrész
Jaj milyen szar lesz ezeket a földeket visszaadni 2014 után...de még szarabb lesz,hogy 2014 után nem lehet értük felvenni az uniós támogatást, merthogy ez a lényege az egésznek !
Gyuri Géderről
Most hol vannak a traktoros parasztok, hogy kisemmizik őket?
szablyafűrész
@X-ray: azt "elfelejtetted" (?) kitenni, hogy honnét az idézet ! Nyilván nem véletlenül ! Miért nem kurucinfóról idézel, ott is vannak ennyire " jó" adatok...
szablyafűrész
@Gyuri Géderről: leszoktak a kempingezésről is, amióta a parasztvezér az O.Gy. alelnöke !
miazavalami
@Gyuri Géderről: hehe. a traktoros parasztoktól a bank azóta már visszavette a milliós traktorokat, mert nem tudtak fizetni. Talicskával csak nem mennek tüntetni...
dolfi57
DERESRE KELL HUZNI A ZSIROS PARASZTOT!!! Addig kell nyuzni a Mészáros Lőrincz gazdát, amig egy csizmába nem jár "ferencz joska"
mátmar
Ez csak természetes! Minek olyanoknak föld akik örök életükben belőle éltek és tudták is gondozni.
taglo
Földet a műkörmösnek ,trafikot az énekesnek, szöllő hegyet a tanító néninek ,halas tavakat a fodrásznak , ki minek MESTERE ! Egyszer ,,bekattan ,, egy kisemmizett IGAZI -PARASZT -és agyonveri egy lapátnyéllel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.