A magyar centrális hatalom megteremtése és megszilárdítása után alighanem megcélozva egy összeurópai vezetőnek kijáró bársonyszéket. Mely esetben akár Európa cárjának is tekinthetné magát. S nem csak egy olyan helyen, ahol biztosított termekben felügyelik a reinkarnálódott Jézusokat, Sztálinokat, Hitlereket, Buddhákat és társaikat. A délutáni fürdőig.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: Mit nem értettél belőle ?...és esetleg az értetlenség nem leget a te hibád ?
Nem Orbánt védem, hanem azt utálom aki csak a szart képes piszkálnia. Fordíttassa le ha ő nem képes arra de ne hazudjon.
A Tündik bündije
Akar-e cárevics atyuska lenni az úr, kérdezte az újságíró. Viktorunk persze nem az a fajta, aki érti az iróniát, ha értené sem mutatná ki, de ő halálosan komolynak vette a kérdést. Úgy is válaszolt rá. Hogy szeretne persze, de az majd elválik. Nos, biztosak lehetünk benne, ha rajta múlik, akkor úgy alakítja. De remélhetőleg ez már csak a képzelet játéka lesz a szép, színes bogyók után. Nyelvét nyújtsa ki ketteske, hagy lássam, lenyelte-e?
GeoCravker
@Csizmás Kond: A linkelt cikkben ott az eredeti interju linkje.
onnan
" Is there a risk that he could become an authoritarian strongman, the Vladimir Putin of his country?
"The risk is there," Mr Orban rather surprisingly admits, though it is much smaller if Hungary is economically successful. He thinks that circumstances have changed."

Ezt nehéz nem úgy érteni, hogy megvan a veszélye a cárságának, ha gyenge a gazdaság.
GeoCravker
Azt meg tényleg ő nyilatkozta, hogy nem zavarja a diktatúra.
Ez meg lényegében baromság:

"At the heart of the problem in Europe, Mr Orban believes, is the fact that the Communists were never fully defeated. Communism as an ideology "has no message for our future","
Senki nem célozta meg a kommunizmus eltörlését. Miközben ha nincs üzenete a jövőnek, akkor Jézust is kár követni.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Mondom, mindenki a képességei szerint értelmez. Van aki beleért, van aki kiért belőle és van aki megérti de legtöbb mégis az aki nem érti.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Tanítsd a népet Vezérem :-))
Mókás az, amikor valami nem arról szól, amit Te kiolvasni akarsz egy szövegből, és akkor az érv úgy szól "de legtöbb mégis az aki nem érti. "
Ha egy miniszterelnök úgy fogalmaz, hogy a többség nem érti, akkor ott nagy baj van. a fejében például

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.