Két hete, hogy ledöntötték Orbán Viktor hungarocell-szobrát, de nem csitulnak a kedélyek. A kormánypárt továbbra is melegen tartja a kérdést, de a Selmeczi Gabriellához és Obersovszky Péterhez hasonló visító malacok helyét az “értelmiség” vette át. Legalábbis azt írja a Magyar Nemzet, hogy “Bajnai bocsánatkérését várja az értelmiség”. Az egyebek mellett Balázs Péter és Fecó, Esztergályos Cecília, Fricz Tamás, Grosics Gyula, Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, Nemcsák Károly, Varga Miklós, Wittner Mária által aláírt nyílt levélben ezt olvassuk: “Ami a Bajnai Gordon nevéhez köthető eseményen lezajlott, az civilizált országban elfogadhatatlan. Nem fér össze a jó ízléssel és a gyermekeink jövőjéért érzett felelősséggel. Mindenki gondolja végig, mit érezhettek gyermekeink a hétvégi képsorok láttán. Azok, akik az ilyen szélsőséges megnyilvánulást megtapsolják vagy bátorítják, szégyent hoznak ránk, magyarokra.”Az most mellékes, hogy a gyermekeinkért annyira aggódó hölgyek és urak közül korábban...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
“Bajnai bocsánatkérését várja az értelmiség”.Az egyebek mellett Balázs Péter és Fecó, Esztergályos Cecília, Fricz Tamás, Grosics Gyula, Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, Nemcsák Károly, Varga Miklós, Wittner Mária... ez ám az értelmiség...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Az akire ennyire jellemző a kettős mérce a jó ízlés és a gyermekekért érzett felelősség tekintetében, az nem nevezhető értelmiségnek. Elemben nevezhető valami egészen másnak.
Pisti271
Kínjukban mindent összehordanak.
A gyerekeket belekeverni totál ostobaság.
Bármelyik rajzfilmben ezerszer különb dolgot láthatnak.
bencemacska
Nem a BTK-ba kerül, hanem egyenesen az alaptörvénybe! Természetesen az "értelmiség" neveinek megörökítésével együtt!!!
mariaberta
@scandináv: Én is bocsánatot várok, de én a kormánytól hogy lenyúlta a magánbiztosításomat.
JAJMÁR
Ellenzék, nyílt levél kell ide már! Akikben félelmet keltett a pár száz fős tömeg, és egy hungarocell szobor ledöntése, az legalább mondja meg, mitől fél?
Talán, hogy a szabad választáson alulmarad? Ajjaj, ez tényleg riasztó! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.