Félkomoly javaslattal állt elő Varju László, a DK politikusa. A DK etikai bizottságának elnöke a Facebookon közölte: azt javasolja, hogy az MLSZ elnöksége a szövetségi kapitányi posztra Egervári Sándor lemondása után Orbán Viktor miniszterelnököt kérje fel. "Aki megállította az árvizet, akinek csettintésére stadionok nőnek ki a földből, aki egy-egy szóra képes milliókat (embereket) mozgatni, és aki közismerten futball-szakértő, annak csupán ujjgyakorlat ezt a nemzetszomorító futballkáoszt rendbe tenni" - ironizált a politikus, aki javaslatát "félkomolynak" nevezte. Orbán Viktor egyelőre nem reagált - nemcsak a Varju féle javaslatra, úgy egyáltalán a holland-magyar meccsen történtekre sem. Pedig sokan várják, hogy megszólaljon, Facebook-profilja is tele van a történelmi vereségre vonatkozó üzenetekkel. A rajongók a tegnapi meccs fényében leginkább a stadion-építési lázat és az arra költött százmilliárdos nagyságrendű közpént kérik számon a miniszterelnökön.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
El is vállalná...titokban erre vágyik :d
A Tündik bündije
"Egyenlőre nem reagált."
Nem is fog. Kiposztolta a szombati rakott krumplit, az is félsiker, hiszen kapott rá a nyaloncoktól kábé 1500 kommentet (óh, a mi miniszterelnökünk óh, pedig flancos étteremben is ehetne), úgyhogy egyenlőre nyugi van.
bretagne
@scandináv: Elbízná magát. Így is elég nagy a mellénye!
scandináv
@A Tündik bündije: Volt abban hús is bőven...de a nyalókákat ez sem zavarja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.