A dohányzás visszaszorítása, a nemdohányzók védelme érdekében végzett munkájáért vett át díjat Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Parlamentben Margaret Chantól, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatójától.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
És saját maga tűzte fel zakójára az Ordót,majd kezet fogott a kitüntetettel.
Hellcat
Ez a komment illik ide is...ezért kapta a kitüntetést gratula...
Ez az egész trafikmutyi nagyon jól leírja a fideszt...Kitaláltak valamit amivel "támogatják" a haverokat, véghez is vitték, kiosztották a trafikokat a haveroknak, több családtól ezzel elvéve a megélhetést. Közben többször is kiderült a mutyizás, de nem lett belőle eset. Miután a mutyi végbement és a haverok megkapták a trafikokat, a cigi forgalom drámaian visszaesett ebből kifolyólag az állami bevétel is csökkent a feketekereskedelem viszont fellendült. Azóta több is csődbe ment de hát az kit érdekel már. Tehát: próbáltak a haveroknak egy kis pénzt kiosztani, ehelyett kárt okoztak az államnak, több családnak és még a "támogatott" haverok közül is sokan bebukták a dolgot.
bakegya
A demencia is elérte azt a referenst aki -nem hallott-olvasott a trafik mutyi nyilatkozatáról ennek a kutyafaxának?!!!"mért baj az,ha a mi értékrendünk érvényesül...?"-hangoztatta nemsokkal a dohánykereskedelem módosított,átszabott-varrt köpönyeg alatt leosztott piacáról.
Ezek után az INÁ-soktól meg OLAJÁGAT,de elképzelhető hogy egy egész gecsemáni kertet fog kapni a vidám orbán barak megalapításáért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.