Kétmillió forintra emelték a nyomravezetői díjat egy 2004-es kiskunhalasi gyilkosság és rablás ügyében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Én ilyen drágán nem vennék gyilkost.
kiskutyauto
Egy nemzetközi terrorista merénylő tömeggyilkost (asszem utasszállító repülőgépet robbantott a nyolvcanas évek elején vagy ilyesmi) pár éve valami 30 év körüli idő után kaptak el Portugáliában...mondjuk közben lényegében leélte békésen nyugodtan egy kellemes kis déli tengerparti, virágos-kertes, mediterrán faluban az életet dolcse vita üzemmódban... hiszen már öreg ember volt, egy mindenki által szeretett tisztelt beilleszkedett "portugál" bácsi volt... Fene tudja ennyi idő után egyáltalán ugyanaz az ember-e már valaki, és igazságot szolgáltatnak azzal ha elkapják, mindenesetre rablógyilkosság 21 évig nem évül el; a terrorista meg soha sem évül, ahogy ugyebár a háborús bűnös aggastyánokat is még most is keresik. Na szóval nem kell hőzöngeni azon hogy ennyi idő tellik el. Pont inkább azt kell értékelni, hogy ennyi idő után, gyakorlatilag kudarcos a nyomozás, és nem adják fel, időről-időre előveszik az aktát és legalább ennyit csinálnak, hogy publikálják hogy emelték a nyomravezetői díja. Az említett terrorista is ha jól emlékszem úgy bukott le végül, hogy valaki fülest adott pénzért róla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.