Hozzájárultak egyszerűsített kiadatásukhoz a házi őrizetből megszökő, majd Svájcban elfogott ároktői banda tagjai – tájékoztatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) hétfőn az MTI-t.

Ez azt jelenti, hogy nem kell kiadatási kérelmet előterjeszteni, hanem az Interpol elkezdheti megszervezni a Magyarországra hozatalukat – írta a KIM.

Az ügyészség szerint a hattagú ároktői banda 2008-2009-ben tucatnyi alkalommal támadt rá gátlástalan, embertelen módon 70-80 éves emberekre Budapest peremkerületeiben és vidéken. Két idős ember belehalt sérüléseibe, és a vádhatóság szerint több másik esetben is megállapítható az emberölés kísérlete.

A házi őrizetben lévő 26 éves R. Henrik és az 51 éves id. R. Elemér október 5-én szökött meg, majd október 9-én fogták el őket a svájci Oftringenben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Remélem kíméletesen bánnak továbbra is velük! Esetleg lecsukják őket is néhány évre, mi után kiderül, hogy talán mégis ártatlanok, kapnak néhány 10 milliót kárpótlásként, hogy ha kiengedik őket, ne kelljen rögtön újabb gyilkosságokkal fárasztani magukat a pénzhez jutásért.
pacsni
Svàjc-bòl napokonbelul" ha elmennek repulovel, vagy helikopterrel egy fèlòràn belul itthon vannak. Minek kell napokat vàrni? lehet , hogy addigra meggondoljàk magukat ès vissza se kuldik oket. Azonnali hatàllyal kellene kitoloncolni ide mifelènk.
SELIG
Hazahozzák, hogy elengedjék megint őket?
feri57
Mint kiderült A Móri mészárlásnál is ártatlanok ültek, nos elképzelhető , hogy ezek a derék emberek is ártatlanok .De ha nem akkor cumi nékik!!!
entero
@feri57: Már ne is haragudj, de te láttad annak a két fickónak az ábrázatát? Ártatlanok, no hiszen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.