A 444.hu számolt be arról, hogy a Szív utcai CBA-ban állítólag nem vásárolhatott egy hajléklalan, noha fizetett volna.

Egyik olvasójuk levélben azt írta, hogy a szeme láttára nem engedték vásárolni a hajléktalant. "Ezt mindenki csöndben végighallgatta a vásárlók közül, senki sem említette meg, hogy bárkinek, mindenkinek joga van vásárolni, ha fizet" – olvasható a 444.hu cikkében.

Az alkalmazottak azzal indokolták a döntést, hogy az illető büdös és egyébként is zavarja a többi vásárlót. "Ha nincs az ajtóra kiírva, hogy hajléktalanok nem mehetnek be, vagy nincs kitéve egy dress code, elképzelhető, hogy valamilyen fokú diszkrimináció történt" – mondta a lapnak Szekula István, az Egyenlő Bánásmód Hatóság munkatársa.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ők még nem tanultak hittant és keresztényi szeretetet az általánosban ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@dömdödöm:ha èn lennèk a fonok, akkor ezt a szemèt ribancot azonnalihatàllyal kirugnàm, meg se vàrnàm a viktor vèlemènyèt.
darwin
Van egy kis bolt az utcánkban,és egy züllött férfi.Nem hajléktalan,de büdös.Ha vásárol,félórás huzatot kell csinálni télen is,más vásárló olyankor nem jön be.Volt már,hogy a boltosok új ruhát adtak neki,másnapra összeszarva jött vásárolni.A többi vevőnek nincs joga kulturáltan,higiénikusan vásárolni?
Mobil123
@varrólány: Ja és ez lemaradt a múltkor !! És értetlen sem vagyok . "csak" ha nem vagyok tisztában mások dolgaival, hátterével akkor nem szólók bele!!
varrólány
@Mobil123: Rendben van, megértettem, nem szólok bele!
mariaberta
Na ja, mert ez az üzlet elsősorban a Lázár testvéreké, akik maguk a megtestesült kastély tulajdonosok, akiknek a hajléktalanok annyit érnek, -mint korábban Lázár elvtárs már kifejtette- amennyiük van. Nekik pedig hála pártunk és kormányunk szociálpolitikai elkötelezettségének, semmijük nincs..
Éljen éljen az Orbán kormány, és a hajléktalanok iránti szolidaritása! Hip, hip, hurrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.