A Fidesz szóvivője szerint Magyarország a munka világában is jobban teljesít, míg, az MSZP szakértőjének az a véleménye, hogy a kormány kommunikációs gépezete inkább egy kozmetikai szalonhoz hasonlít. Ezt a szegénység napján, szinte egy időben állították a politikusok.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
A fidesznek elő kellene venni a régi jelszavát,az most nagyon passzol a helyzethez,tudni illik sokkal rosszabbul élünk mint négy éve.
öcsi55
A fidesznek elő kellene venni a régi jelszavát,az most nagyon passzol a helyzethez,tudni illik sokkal rosszabbul élünk mint négy éve.
kedwes
Nem fél millió, fél Magyarország!
De csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!
JAJMÁR
Bizony, bizony, mert: „a nemzetközi helyzet egyre fokozódik”, „az osztályharc élesedik”, és „az élet nem (egy) habostorta”
(A tanu, Bacsó filmszatíra)
verőce21
Csoda hogy csak ennyien éheznek, ha egyszer divat a fogyókúra. :)
anonymouse
Ha éhes a gyerek otthon, mit csinál apa meg anya? Egymásnak esik? Kenjetek már egy szelet vajas kenyeret, ti nyomorultak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.