A Magyar Szocialista Párt kongresszusán többek közt az hangzott el, hogy a 2014-es választás két értékrend, két politikai kultúra közötti választás lesz. Szerzőnk szerint rájuk fér némi emlékezetfrissítés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

törökbasa
Sajnos két egyforma párt,mivel semmivel sem viszik előre a Nép sorsát hogy jobban éljenek.44-évet ledolgoztam és mint oly sok honfitársam akik szintén becsülettel tisztességgel kitöltötték a büntetlen előélettel az éveket sanyarú nyugdíjas éveket kell élniük.Mind ezzel szembe etetnek minket a rezsi csökkentéssel is és igen sokan megeszik a maszlagot.Egyszerű rezsi számítás.A befizetett összeget elosztom az elhasznált mennyiséggel,megkapom az egy egységet,,vissza szorzom a kijött egy egységet az elhasznált egységgel.és megkapom a befizetett összeget.Sajnos reklamáció esetén nem hogy segítenének,megmagyarázzák milyen gyagyás vagyok hogy így számolom ki a rezsimet.holott nem így kell hanem ahogy ők számolják.Sajnos nem jobb egyre (szarabb lesz az életünk)de nekem már majdnem mindegy hiszen 65-évesen ???De a fiatalok???
szablyafűrész
"Magyarország jobban teljesít "!

Akkor nézzük:

Államadósság:

- 2011 május: 21116 milliárd

- 2013 augusztus: 22130 milliárd

Nyugdíj-megtakarítás:

- 2011 május: 2945,3 milliárd

- 2013 október: 218,7 milliárd %!

Oszt' jó napot !
Meine Ehre heisst Treue
De minket a jó érdekel. Az hol van? Mert a két politikai párt értékrendje egyforma: lopás, csalás, hazugság, a saját és a cimborák zsebének megtömése.

TAKARODJANAK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.